Inspiration

Resa med barn till USA

Så får ni den bästa tänkbara semestern

Kan man resa med barn till USA utan att riskera att semestern färgas av jetlagade och griniga småungar i baksätet? Hur gör man för att resan istället ska bli en upplevelse att minnas för livet? Vårt svar är ja, självklart kan man resa med barn till USA, men visst kräver det sin planering för att bli till årets familjesemester. Därför har vi här samlat ett gäng saker man som förälder bör tänka på innan man åker, några goda råd samt de främsta skälen till varför en resa med barn till USA kan bli ett helt fantastiskt äventyr.

Publicerad:
Cecilie
Cecilie Lyngbye
Content Manager

Tips på en lyckad resa med barn till USA
 

 • Låna en stor bil: Det blir mycket körning under en rundresa i USA, så det lönar sig att budgetera för ett större fordon, särskilt eftersom dessa är relativt billiga att hyra. Välj en bil med gott om plats för bagage, barnvagn, selfiepinne och svängutrymme för benen.
   
 • Ta med egen underhållning: Under de långa körningar är det en god idé att ha en arsenal av saker för barnen att underhålla sig med. Och tänk på att det ska vara saker som inte kräver wi-fi. Det kan vara offline-spel på Ipaden, serietidningar, ljudböcker, spellistor eller billekar för hela familjen.
   
 • Kör inte för långt: När ni ska resa med barn till USA är det viktigt att planera upp rutten väl med flera stopp längs vägen. Några körsträckor, särskilt i västra USA, är väldigt långa. Här kan det löna sig att ta en extra övernattning, även om det inte är på den mest spännande av platser.
   
 • Packa som en professionell: Var förberedd. Är dina barn inte helt blöjfria ännu? Ta med blöjor, särskilt till flygresan. Blir de lätt förkylda av luftkonditionering? Ta med medicin hemifrån. Planerar ni att gå på restaurang? Ta med våtservetter så är ni redo om barnen skulle spilla ut sin dricka eller kladda ner något värdefullt med flottiga fingrar.
   
 • Boka resan i god tid: På så vis garanteras ni de bästa priserna. Dessutom riskerar ni inte att stå handfallna med övertrötta ungar när det visar sig att det barnvänliga hotellet är fullbokat. Överväg även att boka inträdesbiljetter på förhand. På så vis slipper ni stå i långa köer för att komma in till alla nöjesparker och attraktioner.

Vill du veta med om att resa med barn till USA?

Ta kontakt med oss idag. Vi är experter på resor till USA och hjälper dig skräddarsy en semester som passar just dig och din familj.

 1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
 2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
 3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
 4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd