Inspiration

Sevärdheter i New York

12 platser du ska ha sett minst en gång i livet

Listan över sevärdheter i New York skulle kunna bli flera hundra punkter lång – denna städernas stad. För här finns massor att se och uppleva oavsett om man är där som barnfamilj på äventyr, ett tjejgäng på shoppingresa eller ett kärlekspar på en romantisk weekend. Likväl finns det några legendariska platser som ingen kan undgå. Detta är de 12 största sevärdheterna alla måste uppleva minst en gång i livet!

Publicerad:
Emilie Kyed
Emilie Kyed
Content Manager

Intresserad av en resa till New York?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.