Reseförslag

Tågresa till USA:s början

ANTAL DAGAR
13 dagar
PRIS PER PERSON
Från 21.425:-
OMRÅDEN
Östkusten
BÄSTA RESTID
Hela året

Ta tåget till platsen där USA föddes

Det här är drömresan för dig som är intresserad av kultur och historia. Ni besöker fyra storstäder som berättar var sitt kapitel i USA:s historia. I Washington D.C., Philadelphia, New York och Boston reser ni tillbaka till platserna där landet grundades och den amerikanska revolutionen utkämpades, och får samtidigt det nyaste inom shopping, museer och restauranger. På den här resan behöver ni inte tänka på att läsa kartor och leta efter parkeringsplatser – ni njuter av färden från tågkupén.

Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad
RING OSS PÅ

Föreslagen resplan

Här ser du ett förslag på en resplan som våra resekonsulter har komponerat utifrån deras egna erfarenheter och personliga favoriter. Men kom ihåg att det bara är ett förslag. För om du vill ändra i resplanen, resans längd eller något annat kan vi enkelt göra det.

1
Resan börjar i USA:s politiska centrum
Tåg till Philadelphia/1,5 timmar
2
Två dagars tidsresa tillbaka till 1776
Tåg till New York/1,5 timmar
3
Mat, mode och must-see-attraktioner
Tåg till Boston/3,5 timmar
4
Avsluta med tre dagar i Boston
Hemresa/Sverige

Det kan du uppleva på resan

Nedan har vi samlat ett antal förslag på upplevelser och aktiviteter som finns i närheten av de enskilda hållplatserna på den föreslagna resplanen. Dessa är bara för inspiration och vi kan även hjälpa till att boka andra aktiviteter som inte finns med här. Berätta bara vad du vill uppleva så tar vi hand om allt det praktiska.

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.