Resetema

Familjeresor

Oförglömliga minnen med hela familjen

Familjeresor till USA

USA är känt som “möjligheternas land” och det gäller även för resor med familjen. Landet bjuder på tusentals av upplevelser, som hela familjen kan skratta och glädja sig åt livet ut. Från häftiga nöjesparker i Orlando till ett rikt djurliv i Yosemite National Park. Från pulserande stadsliv i New York till avslappnande dagar ute på landets vägar. I USA finns det många sätt att resa på och ännu fler platser att se. Här har vi samlat några av dem, men allt är möjligt och vi kan skräddarsy en resa för familjen precis som du vill.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Våra förslag på en familjeresa till USA

Här kan du se våra bästa förslag på en familjeresa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

  • {{ opt.value }}
Familieferie i Florida
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Florida - “The Sunshine State” är som gjort för en oförglömlig familjeresa. Solen skiner, avstånden är korta och underhållningen är på topp. Oavsett om det är i nöjesparkerna, naturen eller städerna - det är alltid roligt i Florida!

Familie til Californien
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Kalifornien - Hollywood, Disneyland, Yosemite National Park och San Francisco. Det är bara några av höjdpunkterna i Kalifornien, som också är familjernas favoriter. På en roadtrip i Kalifornien kan du även enkelt köra till Las Vegas och Grand Canyon

New York med familien
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Östkusten - New York är en stad som verkligen passar för familjer, särskilt om större barn är med på resan. Men östkusten har också andra kvalitéer som sportstaden Boston, huvudstaden Washington D.C. och Niagara Falls som kan imponera på hela familjen.

Arches
Rejsekonsulent, Maria
Maria Grønvold
RESEKONSULT

“Det bästa med att resa med familjen till USA är de minnen som skapas och följer med en hem. Min familj minns fortfarande med glädje tillbaka på de upplevelser vi har fått tillsammans och det är faktiskt lika mycket värt som resan i sig.”

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

RING OSS PÅ
  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.