Destination

Orlando

Världens huvudstad för familjeunderhållning

Resor till Orlando

Hur du än gör kommer du att ha roligt i Orlando. Ända sedan Mickey Mouse och hans vänner kom till staden 1971 har Orlando utvecklats till ett paradis för leksugna turister. Här finns några av världens största och mest kända nöjesparker, Disney World och Universal studios för att nämna två av dem. Liten som stor, det är svårt att inte ryckas med av stämningen och de imponerande världarna som finns här. Som familj är Orlando ett måste på en resa till Florida.

Delstat :
Florida
Bästa restid :
Hela året
Tidskillnad :
-6 timmar

Våre resor till Orlando

Här kan du se våra bästa reseförslag till Orlando. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Magic Kingdom i Orlando
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see

Magic Kingdom - Disneys Magic Kingdom är den mest ikoniska av alla nöjesparker. Hälsa på Mickey Mouse, prova på hisnande berg- och dalbanor och när mörkret faller kan du se en sprakande fyrverkerishow vid Disney-slottet.

Universal Studios i Orlando
Jesper Antonsen
Jesper Antonsen
Resekonsult

”På Disney Worlds och Universal Studios gågator finns restauranger, butiker och massor av underhållning. Vilka du kan besöka varje kväll och helt gratis.“

Premium Outlet i Orlando
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping

Premium Outlets - En resa till Orlando innebär inte bara nöjesparker. Här finns två Premium Outlets, som är några av USA:s största och bästa. Om du gillar mode, sport eller accessoarer kan du spara många dollars genom att handla här.

Intresserad av en resa till Orlando?

Då beställer ni en offert här, eller ringer till oss. Det gör inget om ni inte har alla detaljer på plats än - det hjälper vi er med!

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd