BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Florida

Nöjen, färgstarka städer och semesterlugn i karibiskt tempo

Resor till Florida

Allt från action till avkoppling i solskensstaten

När du reser till Florida, ”the Sunshine State”, är du inte bara garanterad sol och värme, men också en mängd spännande upplevelser. Florida har något för alla, oavsett om du längtar efter att ta det lugnt på härliga stränder, sightseeing, action eller en riktigt bra blandning av alltihop.

Du hittar världens största nöjesmecka i Orlando, vilda alligatorer i Everglades’ sumpmarker, färgstarkt storstadsliv i Miami och karibisk stämning i Key West på Floridas sydspets. Lyckligtvis ligger allt inom köravstånd, så du kombinerar enkelt din resa utan att kompromissa med upplevelserna.

Och nu när du är här, varför inte passa på att smita över till Kuba eller Bahamas som bara ligger en båttur bort?

Fakta om Florida
  • Invånare: 18,5 miljoner
  • Tidsskillnad: -6 timmar
  • Bästa restid: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 90 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Det ska du uppleva i Florida

Miami beach i Florida

Miami – storstad och stränder i ljuv förening

Kultstaden Miami ska upplevas med egna ögon och är ett givet besök på Floridaresan. Här flyter avkopplande dagar på stranden ihop med det pulserande stadslivet på Ocean Drive, och art deco-arkitekturen möter moderna höghus. Här lever kubanska immigranter och kändisar sid vid sida – Miami är en fest, och du är bjuden.

Läs mer om Miami

Universal Studios Orlando

Orlando – nöjen i långa banor

I centrala Florida hittar du Orlando, som är känt som världens största nöjesstad. Här ligger Disney World Resort, SeaWorld, Universal Orlando Resort, Kennedy Space Center och många, många fler nöjesparker som roar leksugna och adrenalinhungriga i alla åldrar.

Läs mer om Orlando

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale – lyxigt semesterparadis

Fort Lauderdale är den perfekta platsen för solsemester i USA, både för unga som längtar efter att festa och för äldre som bara vill ta det lugnt. Här hittar du en exklusiv hamnstad som inte bara är hem för tusentals flotta yachter, men också långa, breda sandstränder med höga palmer, hotell och hus som uppfyller drömmen om den perfekta semestern.

Läs mer om Fort Lauderdale

Key West

Florida Keys – USA:s Karibien

Floridas sydspets fortsätter ända ut i vattnet – det är den berömda Overseas Highway som förbinder flera av småöarna som ligger som på ett pärlband och utgör Florida Keys. Allra mest kända är öarna Key West och Key Largo, där du kan krydda Floridaresan med karibisk stämning och badsemester i unika, exotiska miljöer.

Läs mer om Florida Keys

Everglades National Park

Naples – golf och alligatorer

Naples är ett annat utmärkt förslag för stränder och bad i soliga Florida. Det är en mindre stad med småstadskänsla, men med klassisk arkitektur, eleganta restauranger och vackra stränder. Det är dessutom ett paradis för golfentusiaster, och kan skryta med hundratals golfbanor i området. Naples är också en perfekt utgångspunkt för att besöka berömda Everglades National Park.

Läs mer om Naples

Väder i FÖLJANDE STÄDER

Miami

Key West

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.