Destination

Seattle

Paradis för tech-fans och foodies

Resor till Seattle

I USA:s nordvästligaste hörn finns den charmiga storstaden Seattle. Och till skillnad från andra stora städer kan den utforskas till fots. Här kombineras unika sevärdheter med en avslappnad stämning på gatorna. Njut av utsikten från stadens högsta punkt, Space Needle. Besök den kända matmarknaden Pike Place Market och ät en bit mat på en av de otaligt många restauranger som finns där, som också har gjort Seattle till ett resmål för matälskare. Seattle är en perfekt utgångspunkt för en rundresa i Pacific Northwest.

Delstat
Washington
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-9 timmar

Våra resor till Seattle

Här kan du se våra bästa reseförslag till Seattle. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Space Needle
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Space Needle - Sedan Världsutställningen 1962 har “nålen” varit en symbol för Seattle, som blev byggd med den tidens framtida teknologi. Ta hissen upp på 158 meters höjd och njut av utsikten över staden och vattnet i Puget Sound.

Museum
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Museum of POP - Det här toppmoderna museet är dedikerat till all slags typ av popkultur. Med utställningar om allt från Prince till Star Trek finns det säkert något som passar dig. Oavsett om du går in eller inte, kommer du att bli imponerade av museets intresseväckande utsida.

Flymuseum
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur

Museum of Flight - Är du det minsta intresserad av flygplan och rymdraketer är detta museum ett måste. Här finns en av landets största flygsamlingar med allt från Air Force One-plan till en av de första flygmaskinerna någonsin.

Mad i Seattle
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Gastronomi - Från ostron till hamburgare, i Seattle finns det kulinariska upplevelser för alla. Närheten till havet, sjöar, vingårdar och ekologiska jordbruk har gjort staden känd för sin matkultur, baserat på lokala råvaror och innovativa kockar.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd