Resetema

Husbil

På äventyr i ett rullande hem

Husbil i USA och Kanada

En semester med husbil i USA eller Kanada är lika med minnen för livet. Det vågar vi lova. Med ett hem som rullar fram på vägarna kan du uppleva precis det du vill och när du vill. Det är vad som brukar kallas för frihet och ett härligt sätt att vara tillsammans på. Med Nordamerikas sagolika natur, breda vägar och välplanerade campingplatser är förhållandena optimala för en klassisk men en aningen häftigare husbilssemester.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring

Våra förslag på en semester med husbil i USA och Kanada

Hur är det att semestra med husbil i USA eller Kanada? Nedanför kan du se våra bästa förslag. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

  • {{ opt.value }}
Autocamper i USA
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Västkusten i USA - Västra USA är som gjort för att semestra med husbil i. Kör den klassiska rutten på Kaliforniens Highway 1 och vidare till nationalparkerna i Utah och Arizona. Eller kanske Yellowstone och Rocky Mountains? Möjligheter är många och du bestämmer.

Autocamper i Squoia
Rejsekonsulent, Stefan
Stefan Hansen
RESEKONSULT

“Självklart har du mycket frihet när du kör husbil i USA, men vissa saker ska planeras in i förväg. Populära platser i exempelvis Yosemite och Grand Canyon skall bokas in i god tid. Vi kan vägleda dig om hur du reserverar campingplatser.”

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.