Destination

Denver

Storstad vid foten av “The Rockies”

Resor till Denver

Precis en mile (1,6 km) över havet ligger “Mile High City”, därav namnet. Med 30 minuter till bergen i Rocky Mountains och 300 dagar av sol varje år är Denver en dröm för outdoor-entusiaster. Här finns vandringsleder, mountainbike-rutter och skidområden inom nära räckhåll. Och själva staden är också intressant att utforska. Denver har ett lag i alla de stora sportligorna och när det kommer till gastronomi, shopping och kultur spelar staden i en liga för sig.

Delstat
Colorado
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-8 timmar

Våra resor till Denver

Här kan du se våra bästa reseförslag till Denver. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Cykling i Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Cyklisternas paradis - Denvers befolkning älskar att vara aktiva i sin stad och natur. Och det kan du också vara. Det finns ett suveränt by bike-system och 130 km cykelväg som gör det enkelt att utforska staden på två hjul.

Bryggeri
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Besök ett bryggeri - Gillar du öl? Då är Denver en stad för dig. Det finns ca 150 lokala bryggerier och det arrangeras ölprovningar regelbundet. Besök det välkända Blue Moon eller ett av de många trevliga mikrobryggerierna.

Red Rocks
Flyansvarlig
Herman Nielsen
FLYGANSVARIG

Red Rocks - “Du får inte lämna Denver utan att ha sett den legendariska Red Rocks Amphitheatre. Både The Beatles och U2 har spelat här, men även utan rockstjärnor på scenen är denna plats helt fantastiskt med de rödfärgade klipporna.”

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd