Destination

Mellanvästern

Autentiska äventyr på de amerikanska vägarna

Resor till mellanvästern i USA

Mellanvästern i USA genomsyras av en autentisk amerikansk kultur. På Route 66s mytomspunna vägar väntar amerikanska diners och motell. I storstäderna finns ett pulserande folkliv, stora sportevenemang, skyskrapor, shopping och fast food. Och ute i naturen kan du se vilda örnar och bisonoxar. Med lite av varje blir det inte mer amerikanskt än så här! Dessutom är USA:s mellanvästra delar idealisk att bila i. Bestäm om du vill kryssa fram på vägarna i en stor amerikanare eller med en husbil - det kommer bli ett äventyr oavsett.

Största stad
Chicago
Bästa restid
Maj - september
Tidskillnad
-7 till -8 timmar
RING OSS PÅ

Våra resor till mellanvästern i USA

Här kan du se våra bästa reseförslag till mellanvästern i USA. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Chicago
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Chicago - Fantastisk arkitektur, stolt sportkultur, välbesökta restauranger och stora musikevenemang. Det är lite av vad som väntar på dig när du reser till Chicago. Utgå från Illinois och du får en perfekt start på din resa genom “The Midwest.”

Denver
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Denver - “Mile High City” är en storstad för livsnjutare och outdoor-fans. Du får det bästa av storstadslivet med shopping, mikrobryggerier och stora sportevenemang. Samtidigt, precis utanför staden, väntar storslagna naturupplevelser uppe i Rocky Mountains.

Rocky Mountain
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Ski Created with Sketch.
Skidor
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring

Rocky Mountains - På sommaren kan du vandra, cykla mountainbike, rida på hästar och titta på stjärnorna. Och på vintern förvandlas området till ett av världens bästa skidområden. Upplev den amerikanska sidan av Rocky Mountains på din USA-resa.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd