Inspiration

Storstadssemester i USA

Så utnyttjar du tiden till max för billigast, möjligast peng

Många förknippar storstadssemester med en weekend i London, Paris eller någon annan europeisk storstad, men du kan lätt åka på storstadssemester i USA utan att det ska behöva kosta mer. Påsk- och nyårshelgen är som upplagt för en storstadssemester, men har du möjlighet att åka på andra tidpunkter än under loven är det lättare att ta sig till USA utan att bli ruinerad. Följ dessa sju råd och du är garanterad en fantastisk (och prisvänlig) storstadssemester i USA.

Här finner du exempel på attraktioner i det evigt pulserande New York, på sevärdheter i maktens högborg Washington D.C., på oförglömliga upplevelser i charmerande Boston och på saker att utforska i den desto mindre kända storstaden Chicago.

Publicerad:
Cecilie
Cecilie Lyngbye
Content Manager

1. Boka god tid i förväg

Det optimala är att köpa dina flygbiljetter 10 månader före avfärd. Vid denna tidpunkt släpper bolagen sina biljetter och då finns det gott om lediga, prisvänliga platser. Du hittar lätt biljetter hit till samma pris som det kostar att flyga till exempelvis Paris. Därför bör du med fördel boka din resa så fort du vet när du tänkt åka. Även om det finns gott om avgångar året om till New York, och de flesta andra större städerna i USA, kan det bli svårare att hitta de bästa biljetterna tätt inpå planerat avresedatum, även om ingenting är omöjligt såklart.

Är du intresserad av en storstadssemester i USA?

Vi är Sveriges största resebyrå specialiserade på USA och har ett stort nätverk av samarbetspartners som garanterar oss de bästa priserna på flyg, hotell och aktiviteter i USA. Skriv eller ring till oss, så sätter vi samman ett kostnadsfritt förslag till dig utifrån dina önskemål.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd