Inspiration

Sportsresor till USA

Upplev NFL, NHL, NBA och MLB

Ett av de allra bästa sätten att uppleva amerikansk kultur på är att följa med lokalbefolkningen på en match i någon av landets klassiska sportgrenar: amerikansk fotboll, basketboll, ishockey och baseball. Om du är ett hardcore fan kan du åka på en dedikerad sportresa till USA, annars kan du bara krydda din resa med en afton på läktarna, där showen är minst lika spännande som den som utspelar sig på spelplanen.

Men vilka lag finns var? När spelar de? Och hur får du tag på biljetter? Vi vägleder dig genom de fyra klassiska amerikanska ligorna.

Publicerad:
user default
USA Tours
USA Tours

NFL-säsongen: september – februari

Säsongen startar första torsdagen i september med en match på försvarande Super Bowl-vinnarnas hemmabana. Den första utav 17 rundor i varje omgång. Under varje runda är det en stor kamp varje torsdag, måndag och resten om söndagen.

I slutet av december tar de inledande rundorna slut och 12 av 32 lag går vidare till slutspel. Under januari möts sedan de sex bästa lagen från de två konferenserna American Football Converence (AFC) och National Football Conference (NFC). De slåss om att gå hela vägen till final – den berömda Super Bowl.

Biljetter till NFL på din sportresa till USA

Vill du åka och se en match med ditt älsklingslag rekommenderar vi att du är ute i god tid. När tävlingsprogrammet offentliggörs i april, sitter många fans (och biljetthajar) redo att säkra platser på läktare runtom i USA. Särskilt biljetter till de stora matcherna säljer slut snabbt, så är de en av topptillställningarna du är ute efter bör du smida medan järnet är varmt.

Med detta sagt är det inte omöjligt att få biljetter senare under året. För det första blir inte alla matcher utsålda. För det andra har Ticketmaster, som säljer biljetterna, ett system där man som fan kan sälja sin biljett igen, så de är i omlopp på en säker plattform.

USA Tours skräddarsyr sportresor till USA. Vi kan hjälpa dig med att skaffa biljetter till den NFL-match du vill se. Därutöver hjälper vi dig boka flyg, hotell och bil samt vad mer du kan tänkas behöva under din resa.

Vill du veta mer om sportresor till USA och Kanada?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.