Reseförslag

Tropisk semester i Dominikanska Rep.

ANTAL DAGAR
14 dagar
PRIS PER PERSON
Från 21.495:-
(?)
OMRÅDEN
Dominikanska Rep.
BÄSTA RESTID
Hela året

Gå i Columbus fotspår

Dominikanska republiken är essensen av Karibien: evigt solsken, långa stränder med höga palmer och charmiga städer som pulserar av liv. Här har vi satt ihop en härlig resa som kombinerar ett par dagar i den historiska huvudstaden Santo Domingo med en badsemester utöver det vanliga i Punta Cana. Se fram emot unika sevärdheter, avkopplande strandliv och ett hav av aktivitetsmöjligheter i tropiska omgivningar.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport
RING OSS PÅ

Föreslagen resplan

Här ser du ett förslag på en resplan som våra resekonsulter har komponerat utifrån deras egna erfarenheter och personliga favoriter. Men kom ihåg att det bara är ett förslag. För om du vill ändra i resplanen, resans längd eller något annat kan vi enkelt göra det.

1
I Columbus fotspår
190 km/1,5 timme
2
Avkoppling under karibisk sol
Hemresa/Sverige

Liknande resor

Hittar du inte det du söker? Då kan det vara så att något av våra andra reseförslag passar dig bättre. Se liknande resor här.

Mer reseinspiration

Vill du veta mer om hur det är resa till Dominikanska Republiken? Läs då våra guider och artiklar om resmålet och om andra upplevelser i närheten.

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.