Välkommen till USA Tours

Resor till USA

Skräddarsydda resor efter era drömmar
Rejsegarantifonden nr. 2187

De populäraste resorna till USA

Är du på jakt efter en klassiskt USA resa? Kika på vår mest populära reseförslag var vi har samlat de största upplevelser och de mest ikoniska rundresor. 

RING OSS PÅ
Klassiske veje i Los Angeles
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

California dreamin' - Lev er egen dröm i drömmarnas stad Los Angeles. Kör en tur över Golden Gate Bridge i San Francisco. Promenera under de gigantiska Sequoia träden i Yosemite National Park. Kalifornien har allt - och du behöver inte bara drömma om det. 

Ikoniske livreddertårne på Floridas strande
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje

Florida för alla - Med kilometerlånga stränder, evig solsken och bra flygförbindelser, har Florida alltid varit en favorit. Lägg till världens största nöjespark och outlet malls, som vilken shopaholic som helst kan glädja sig till - så har ni den ultimata semester för hela familjen. 

Grand Canyon
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Trekking Created with Sketch.
Vandring

Grand Canyon - Genom Arizonas röda landskaper rinner Coloradofloden som genom flera miljoner år har skapat en av världens största raviner - den berömda Grand Canyon. Här stannar ni på en rundresa i den västliga USA. Ni kommer märka naturens storhet när ni står på kanten och ser ut över den oändliga dalgången. 

Brooklyn
Icon / Must see Created with Sketch.
Must-see
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

New York, New York - Världens mest berömda metropol ska upplevas minst en gång i livet - men helst fler! Ni kan använda hela semestern på att utforska legendariska sevärdigheter och olika stadsdelar. Eller så kan ni kombinera ett par dagar i storstaden med andra delar av USA. 

Så här kan vi hjälpa dig

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.

Vad säger våra kunder?

Vi kan såklart skryta om att vara de bästa USA experterna, men vad säger de som har rest med oss? Läs vad våra kunder säger om oss.