Destination

San Diego

Familjesemester på västkustens vackraste stränder

Resor till San Diego

På en resa till San Diego får du allt - i strålande solsken. Från upplevelser och shopping till riktigt bra mat med spanska och mexikanska influenser. Om du söker lugn och ro är San Diego helt rätt för dig. Staden ligger längst ner i Kalifornien och har välsignats med några av västkustens bästa stränder. Och när du känner dig färdig med stranden kan du ta med familjen till San Diego Zoo, Legoland eller se USS Midway, ett av historiens största hangarfartyg. Det här är en storstad med något för alla.

Delstat
Kalifornien
Bästa restid
Vår, sommar och höst
Tidskillnad
-9 timmar

Våre resor till San Diego

Här kan du se våra bästa reseförslag till San Diego. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

La Jolla beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

La Jolla - La Jolla Cove ska definitivt vara med på din bucketlist när du åker till San Diego. Njut av den vackra utsikten över bukten, balansera på klipporna, spana efter sjölejonen och ät gott på någon av restaurangerna med havsutsikt.

Legoland
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje

Legoland - I San Diego hittar du ett av två Legoland som finns i USA. Här finns ett vattenland, akvarium, berg- och dalbanor och självklart Lego-figurer i alla storlekar och former. Bara ett måste att besöka om du reser med dina barn till San Diego.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd