Destination

San Diego

Familjesemester på västkustens vackraste stränder

Resor till San Diego

På en resa till San Diego får du allt - i strålande solsken. Från upplevelser och shopping till riktigt bra mat med spanska och mexikanska influenser. Om du söker lugn och ro är San Diego helt rätt för dig. Staden ligger längst ner i Kalifornien och har välsignats med några av västkustens bästa stränder. Och när du känner dig färdig med stranden kan du ta med familjen till San Diego Zoo, Legoland eller se USS Midway, ett av historiens största hangarfartyg. Det här är en storstad med något för alla.

Delstat :
Kalifornien
Bästa restid :
Vår, sommar och höst
Tidskillnad :
-9 timmar

Våra resor till San Diego

Här kan du inspireras av våra förslag på de bästa resorna till San Diego.

La Jolla beach
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Dyreliv Created with Sketch.
Djurliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

La Jolla - La Jolla Cove ska definitivt vara med på din bucketlist när du åker till San Diego. Njut av den vackra utsikten över bukten, balansera på klipporna, spana efter sjölejonen och ät gott på någon av restaurangerna med havsutsikt.

øl
 Jonas Skrøder
Jonas Skrøder
Rejsekonsulent

Öl - "Besök några av de lokala bryggerierna, som Stone Brewing, Ballast Point eller Green Flash för att smaka på några av de bästa ölen." 

 

Legoland
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje

Legoland - I San Diego hittar du ett av två Legoland som finns i USA. Här finns ett vattenland, akvarium, berg- och dalbanor och självklart Lego-figurer i alla storlekar och former. Bara ett måste att besöka om du reser med dina barn till San Diego.

Intresserad av en resa till San Diego?

Är du intresserad av en resa till USA, Kanada, Karibien eller Mexiko? Då kan du beställa ett oförpliktande reseerbjudande eller ringa oss under våra öppettider. Nedan kan du se hur vi tillsammans hittar fram till din drömresa.

001-cloud
01

GRATIS RESEOFFERT

Det är helt gratis att få en offert, så tveka inte att skriva till oss eller ring på 08-12454845. När vi mottar din förfrågan blir du tilldelad en resekonsult som är expert på just ditt önskade resmål.

samtale om rejsen
02

SAMTAL OM RESAN

Din resekonsult kontaktar dig för att höra mer om dina önskemål till resan. Vårt fokus är alltid att du får den bästa resan med gott om tid till att uppleva de saker som betyder mest för dig.

004-Liste
03

SKRÄDDARSYTT TILL DIG

Baserat på vårt samtal sätter vi ihop en reseplan och erbjudande till dig, som kan ses inne på vårt online reseuniversum, Min Resa. När allt är precis som ni önskar, bokar vi resan till er.

005-Plane
04

DU SKA UT OCH RESA

Ha en fantastisk resa. Kom ihåg, att vi är med dig både före, under och efter resan, om du har frågor eller behöver hjälp längs vägen. När du kommer hem ringer vi till dig för att höra om dina upplevelser.