Nationalpark

Olympic

Glaciärer och regnskog på samma halvö

Resor till Olympic National Park

Olympic National Park ligger på den olympiska halvön längst ut på USA:s nordvästra hörn. Parken är mindre känd än vad den borde vara med tanke på vad den har att erbjuda. Mitt på halvön tornar snöklädda berg upp sig medan du längre ner i terrängen kan vandra i frodig regnskog och njuta av varma källor. Det är parkens mångfald som gör den så speciell och du kan uppleva den utan andra turister i sikte. Avvara i varje fall ett par dagar till att uppleva denna kontrastrika nationalpark.

Delstat
Washington
Bästa restid
Maj - september
Tidskillnad
-9 timmar

Våra resor till Olympic National Park

Här kan du se våra bästa reseförslag till Olympic National Park. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Peninsula loop
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Olympic Peninsula Loop - Denna väg går hela vägen runt parken och är det bästa sättet att uppleva den på. Olympic Peninsula Loop passerar halvöns mest intressanta städer och kan upplevas i sin helhet på två dagar eller mer.

Østers
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Ostron - På den östra sidan ligger Hama Hama Oysters Saloon och hit ska du gå om du gillar ostron. Den hundra år gamla familjerestaurangen serverar läckra färska ostron direkt från Hood-kanalen.

Ska du resa till Olympic National Park? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Olympic National Park redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd