Inspiration

På upptäcktsfärd i Santa Cruz, Monterey och Carmel-by-the-Sea

Guide till Santa Cruz, Monterey og Carmel-By-The-Sea

Drygt en timme söder om världsberömda San Francisco ligger Santa Cruz, Monterey och Carmel. Om än mindre känt, är det precis lika vackert och mycket mer än bara “ett stopp på vägen” när ni färdas längs med Highway 1. Låt oss nu skapa ett nytt perspektiv på strandsemester i Kalifornien. Inte bara Los Angeles, San Diego och Santa Barbara erbjuder vackra stränder och värme under sommarmånaderna. En otraditionell solsemester med familjen, partnern eller vännerna, kan med fördel förläggas även i de mittersta delarna av “Cali”. Idag slår jag ett slag för dessa tre fantastiska semesterorter!

Publicerad:
Metteliva
Metteliva Henningsen
REJSESKRIBENT

Slutord

Om du har ett par nätter till rådighet på din roadtrip längst Highway 1 eller önskar ett längre stranduppehåll i samband med t.ex. En resa till San Francisco, så är dessa 3 guldkorn värda ett besök. En eller flera spelar ingen roll!

Till nästa gång du planerar en resa till Kalifornien i sommarperioden, hoppas jag att du har i åtanke att det inte endast är i L.A som du kan fånga solen och lata dig på stranden – Monterey och Carmel Bay är också med i matchen!

Vill ni att er nästa solsemester är i Monterey och Carmel Bay?

Kontakta USA Tours så hjälper en av våra resekonsulter er att sätta ihop den perfekta semestern. 

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd