Nationalpark

Acadia

Östkustens vackraste natur

Resor till Acadia National Park

Acadia National Park i Maine ska verkligen vara med på listan över platser att upptäcka i New England. Du kan kan se fram emot att bestiga östkustens högsta berg, paddla kajak på en fridfull skogsjö och vandra i djupa tallskogar. Med den trevliga staden Bar Harbor, vid ingången till Acadia National Park, får du här en idealisk kombination av friluftsliv blandat med avkoppling. 

Delstat
Maine
Bästa restid
Hele året
Tidskillnad
-6 timmar

Våra resor till Acadia National Park

Här kan du se våra bästa reseförslag till Acadia National Park. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Park Loop Road i Acadia National Park
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Park Loop Road - Som namnet avslöjar går denna 43 km långa väg runt ön och genom parkens mest intressanta platser. Det är det bästa sättet att upptäcka Acadia på. Se till att ha gott om tid för att kunna gå ur bilen och njuta av naturen på nära håll.

Spis popovers på din rejse til Acadia National Park
Anders
Anders Pedersen
RESEKONSULT

Popovers - “Om du är vid Jordan Pond borde du stanna till för afternoon tea och popovers på Jordan Pond House. Det är en mycket traditionell rätt som påminner om en muffinformad våffla och utsikten från restaurangen är lika vacker som på ett vykort."

Ska du resa till New England? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter New England redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd