Inspiration

Guide till Charlotte Amalie

Detta ska du uppleva under en dag i Charlotte Amalie

När du reser till den före detta, danska kolonin Amerikanska Jungfruöarna, får du inte missa ett stopp i huvudstaden Charlotte Amalie på St. Thomas. Här finns en mängd historiska kvarlämningar från tiden då ön låg under danskt styre, som är både roliga, spännande och intressanta att ta del av som besökare. Det var det åtminstone för mig då jag besökte staden på min senaste resa.

Det är i Charlotte Amalie, kryssningsfartygen lägger till, så kommer du till ön som en del av en kryssning kan du inte undgå att se staden. Men också om du åker på en avkopplande semester till Västinden (Amerikanska Jungfruöarna), kan vi rekommendera att spendera en dag i huvudstaden. Här är de saker du bör se och göra på en dag.

Publicerad:
Cecilie
Cecilie Lyngbye
Content Manager

Vill du åka till Västindien?

Kontakta oss och få ett erbjudande, helt utan förpliktelser. Vi hjälper dig hitta en kryssning i Karibien som passerar öarna, eller planera upp din drömresa till St. Thomas samt resterande västindiska öar. Det är helt upp till dig – vi skräddarsyr resan utefter dina önskemål.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd

Liknande artiklar

Här har vi samlat flera artiklar på samma ämne. Om du inte hittar det du letar efter är du alltid välkommen att ringa till oss.