BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till San Diego

Barnvänlig storstadssemster med vackra stränder

Resor till San Diego

Kalifornien för hela familjen

En resa till San Diego bjuder på massor av sol, strand och underhållning för hela familjen.

USA:s sjätte största stad ligger nära gränsen till Mexiko och man känner av den mexikanska atmosfären överallt. På din resa till San Diego kan du, utöver de härliga, vita stränderna, uppleva den gigantiska vatten- och djurparken, Sea World, Legoland USA och San Diego Zoo.

Fakta om San Diego
  • Invånare: 1,4 miljoner
  • Tidsskillnad: -9 timmar
  • Idealt resetillfälle: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 90 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Det ska du uppleva i San Diego

San Diego Zoo

Sea World och San Diego Zoo

Om du har barn med på resan, eller är det minsta intresserad av djur, finns det två platser du bör besöka på din resa till San Diego. Den första är Sea World, som är en av de mest fascinerande nöjesparkerna i världen. Sea World är delvis ett enormt vattenland med massor av grymma åkattraktioner och rutschkanor, men du kan också se havets djur på riktigt nära håll, och se instruktörer göra konster med delfiner, sjölejon och späckhuggare. Du kan till och med klappa djuren! Inte långt från Sea World hittar du San Diego Zoo som ligger i den enorma stadskulturparken, Balboa park. San Diego Zoo är världens tionde största djurpark, och här kan ung som gammal uppleva de över 3700 djuren, fördelade på 650 arter, allt ifrån den afrikanska slättens leoparder till pingviner och isbjörnar från de kalla delarna av vårt klot.

Världens största skeppsmuseum

Under sin resa till San Diego upptäcker man snabbt stadens stolta historia som en av de ledande baserna för flottan. Du kan bland annat uppleva det gigantiska museifartyget USS Midway. USS Midway var ett av världens största och längst aktiva hangarfartyg, där flygplan lyfte och landade, och var senast aktiv under Vietnamkriget samt Gulfkrigets Operation Desert Storm. Det är omöjligt att beskriva allt du kan se och uppleva på det enorma fartyget, men avsätt tid till de imponerande utställningarna. USS Midway är för övrigt det största museifartyget i världen, och skeppet i sig är väl värt besöket.

Mexiko

Endagstur till Mexiko

Då San Diego ligger norr om Mexiko, finns möjligheten att enkelt åka över gränsen, t.ex. ner till Tijuana strax under. Upplev äkta mexikansk kultur endast ett par timmar med bil från USA!

VÄDER I San Diego

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.