Inspiration

Sevärdheter i Los Angeles

8 aktiviteter i drömmarnas stad

L.A är för många själva symbolen för USA med sitt glitter och sin glamour, sina stränder, kändisar och stora filmproduktioner – därför väntar självklart också några alldeles speciella sevärdheter i Los Angeles. Här är vår guide över de 8 viktigaste aktiviteterna i drömmarnas stad.

Publicerad:
Cecilie
Cecilie Lyngbye
Content Manager

5. Superstjärnornas hem

Nästa punk på listan över sevärdheter i Los Angeles är en av de upplevelser som du inte får någon annanstans i världen. Åk på en ”Celebrity Home Tour” om du vill se var de största stjärnorna bor. De flest bor uppe på de kullar som omger staden, vilket gör det svårt att själv hitta till de gigantiska villorna.

Det finns flera olika turer du kan välja mellan, men oftast åker du från den ena kändisadressen till den andra och kan se var superstjärnor som Madonna, Tom Cruise och Nicholas Cage bor. En udda, men rolig upplevelse.

Vill du uppleva Los Angeles?

Kontakta USA Tours. Vi är Nordens största USA-specialister och skräddarsyr alla våra resor, så du kan få din resa precis som du önskar. Beställ gratis erbjudande, helt utan förpliktelser, på din drömresa.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd