BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Västkusten i USA

Så många upplevelser att en resa inte är nog

Västkusten i USA

Upplev det bästa av usa:s natur och ikoniska städer

Hollywood, Grand Canyon, Las Vegas, San Francisco… På en resa till USA:s västkust kan du köra från den ena berömda destinationen till den andra. Här väntar allt från ödsliga ökenlandskap till pulserande storstäder, ljumma sandstränder till snötäckta berg – och mycket, mycket mer av allt däremellan.

Det är inte konstigt att resor till USA:s västkust är bland de mest populära i vårt sortiment. Oavsett om du föredrar städer, stränder, nationalparker, nöjesparker eller en blandning av alltihop kommer du hem från en resa till den amerikanska västkusten med oförglömliga minnen i bagaget.

Fakta om USA’s Västkust
  • Tidsskillnad: -9 timmar
  • Bästa restid: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 90 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Det ska du uppleva på Västkusten

Los Angeles

Kalifornien – delstaten som har allt

”The Golden State” är den mest folkrikaste delstaten i USA – både vad det gäller amerikaner och turister – och det är helt förståeligt med tanke på vad Kalifornien har att bjuda på. I den största staden, Los Angeles, kan du uppleva filmstaden Hollywood och de berömda kvarteren i Beverly Hills; i San Francisco kan du åka med de charmiga spårvagnarna och spana på Golden Gate Bridge; och mellan de två städerna kan du köra längs med den världsberömda kustvägen Highway 1. I San Diego badar du på vackra sandstränder och besöker kända nöjesparker; och i Yosemite National Park vandrar du mellan branta klippor och brusande vattenfall – och kanske får du syn på en eller annan björn.

Läs mer om Kalifornien

Grand Canyon

Grand Canyon – naturens underverk

I granndelstaten Arizona hittar du det enorma naturfenomenet Grand Canyon. 446 kilometer långt, upp till 29 kilometer brett och 1,6 kilometer djupt – Grand Canyon är en av världens största bergsklyftor. Utöver de imponerande proportionerna är det klyftans former och färger som gör den till en upplevelse för livet.

Läs mer om Grand Canyon

Las Vegas

Las Vegas – spelstaden som blinkar i neon

Längtar du efter lite gambling, underhållning och glitter så är Las Vegas ett måste på resan till västkusten. Den neonupplysta staden i Nevadas öken är det ultimata resmålet för den spelglade, men det är en enorm upplevelse för alla att se hur staden lyses upp av de berömda lyxhotellen längs the Strip, där du kan besöka New York, Venedig och antikens Rom i miniatyrupplaga.

Läs mer om Las Vegas

Seattle

Washington – höga berg och skyskrapor

I ett hörn av nordvästra USA ligger delstaten Washington, som är en del av området Pacific Northwest. Med Kanada som närmsta granne är delstaten fylld av vacker natur i form av höga berg, djupa skogar och glittrande vatten i sundet Puget Sound. Här finns också den moderna storstaden Seattle, som bjuder på ett hav av kulturella upplevelser inom konst, musik, arkitektur, gastronomi – och kaffebarer i långa rader.

Läs mer om Pacific Northwest

Oregon

Oregon – natur och mat i toppklass

Oregon är också en del av Pacific Northwest, som är ett fantastiskt område präglat av sin storslagna natur. En av höjdpunkterna är USA:s djupaste sjö, Crater Lake, som är en krater i form av en slocknad vulkan, fylld med intensivt blått vatten – en magisk syn. En annan höjdpunkt är den charmiga storstaden Oregon, som bjuder på europeisk stämning och som är känt för sina många matställen, mikrobryggerier och momsfria shopping.

Läs mer om Pacific Northwest

Väder i Los Angeles

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.