Nationalpark

Kenai Fjords

Fjordar, glaciärer och valar

Resor till Kenai Fjords

I Kenai Fjords National Park kan du uppleva Alaskas förtrollande fjordar. I det spegelblanka vattnet flyter isflak sida vid sida med Alaskas imponerande havsdjur. Och landskapet är format av glaciärer som är starkt närvarande i den otämjda naturen. Nationalparken finns på Kenaihalvön i södra Alaska och omringar staden Seward. Stora delar av Kenai Fjords National Park är bara tillgängligt via vattnet, men det går också att köra eller vandra till flera sevärdheter via fastlandet. Upplev parkens vilda och vackra natur på en rundresa i Alaska.

Stat
Alaska
Bästa restid
Vår, sommar och höst
Tidskillnad
-10 timmar

Våra resor till Kenai Fjords National Park

Här kan du se våra bästa reseförslag till Kenai Fjords National Park. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Sejl på fjordene i Alaska
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Båttur på fjordarna - Kenai Fjords National Park upplevs bäst från en båt och ute på en av fjordarna som finns här. Medan du glider förbi isflaken leker uttrarna i vattnet och sjölejonen solar sig på klipporna.

Seward
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning

Seward - Hamnstaden Seward är perfekt som bas för den som ska utforska Kenai Fjords National Park. Här kan du bo och planera inför dina utflykter. Det är också från Seward som du åker på kryssning över till Kanada. 

Ska du resa till Kenai Fjords National Park? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Kenai Fjords National Park redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd