Resetema

Solsemester

Semester som är lite utöver det vanliga

Solsemester i USA, Karibien och Mexiko

I USA, Karibien och Mexiko kan du åka på en oförglömlig solsemester. Förutom kilometervis av palmklädda sandstränder och bra-väder-garanti har de här undangömda paradisdestinationerna även en exotisk natur och kultur. Till exempel möts du av shopping och nöjesparker i Florida, nordisk kolonialhistoria på Jungfruöarna och mytomspunna mayaruiner i Mexiko. När du bokar med USA Tours delar vi gärna med oss av våra smultronställen, för vi vill att du ska få den bästa badsemestern som du kan tänka dig.

Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur
Icon / Shopping Created with Sketch.
Shopping
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Våra förslag på en badsemester

Är det något som vi gillar så är det att åka på en klassisk badsemester. Nedanför kan du se våra bästa förslag. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

  • {{ opt.value }}
Florida for familien
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Florida är för familjen - På en badsemester i USA:s solskensstat kan du enkelt kombinera avkopplande dagar på stranden med stora upplevelser för hela familjen. Här väntar outlet malls, nationalparken Everglades och nöjesparker i Orlando på dig.

De Vestindiske Øer
Icon / Historie Created with Sketch.
Historia
Icon / Kultur Created with Sketch.
Kultur
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Jungfruöarna - På Jungfruöarna i Västindien får du en badsemester som ingen annan och det med nordisk historia på köpet. Förutom avlägsna stränder och 100 % njutbara resorts kan du upptäcka gamla danska städer med historiska sevärdheter från ett viktigt kapitel i Danmarks historia.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

RING OSS PÅ
  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.