Resetema

Kombinationsresor

Resor formade efter dina drömmar

Kombinationsresor till USA, Kanada och Karibien

Hos oss på USA Tours har vi inte några standardiserade paketresor. Det betyder att du kan skapa din resa precis som du vill. Kanske vill du se mer än ett land? Eller längtar efter både en roadtrip och en kryssning? När du ändå reser så långt, varför ska du då inte kunna få det du vill ha? Vi kallar det för kombinationsresor och här har vi samlat några förslag som vi gillar extra mycket. Men vi skräddarsyr gärna en helt egen resa till dig om du så önskar. Går det att upptäcka Nordamerika på ett bättre sätt? Knappast. Nu flyger vi.

Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Storby Created with Sketch.
Storstad

Våra förslag på kombinationsresor

Här kan du se våra bästa förslag på komboresor. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

  • {{ opt.value }}
Kombiner Hawaii og Californien
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / koer-selv Created with Sketch.
Bilsemester
Icon / Natur Created with Sketch.
Natur

Kalifornien och Hawaii - Det är populärt att kombinera en resa till Kalifornien med Hawaii, eftersom nästan alla resor till ögruppen går via Los Angeles. Förvänta dig allt och lite till: Kaliforniens största städer, berömda nationalparker och exotiska natur på Hawaii.

Kombinationsrejser
Sanna
Sanna Thunström
RESEKONSULT

“När du reser till USA behöver du inte välja mellan storstadssemester, badsemester, skidsemester eller vandringssemester. Du kan få allt i en! Det är enkelt att ta sig från snö till sol - eller från en öde öken till en metropol.”

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.