Destination

Playa del Carmen

Sol, snorkling och stora resorts

Resor till Playa del Carmen

I Playa del Carmen på Yucatánhalvöns östkust väntar sol, värme och stora resorts a la Mexiko. Här bestämmer du själv om du vill ha lugn och ro eller ett pulserande stadsliv med butiker och restauranger. Du kan dyka i världens näst största korallrev, simma med havssköldpaddor och upptäcka 1000 år gamla mayaruiner på kulturella dagsutflykter i området. Det går dessutom alldeles utmärkt att kombinera en resa till Playa del Carmen med andra populära platser på Yucatánhalvön.

Område
Yucatán
Bästa restid
Hela året
Tidskillnad
-7 timmar

Våra resor till Playa del Carmen

Här kan du se våra bästa reseförslag till Playa del Carmen. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

Resort-luksus i Playa del Carmen
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj

Resort deluxe - Livet i Playa del Carmen är i ständig rörelse och här finns ett rikligt utbud av aktiviteter och restauranger. Med sina många inbjudande resorts är staden ett uppskattat resmål för familjer på semester och par som vill åka på en romantisk get away.

Xcaret park i Playa del Carmen
Adam
Adam Karlsson
RESEKONSULT

Xcaret Park - “Ta med dina barn till denna roliga, lärorika och interaktiva nöjespark. Här finns allt från arkeologiska utgrävningar och mayashower till vattenrutschkanor och floder att simma i."

Ska du resa till Playa del Carmen? Få inspiration här

Nedanför har vi samlat några av våra bästa guider och artiklar. Låt dig inspireras och börja längta efter Playa del Carmen redan nu.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd