BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Kombinationsresor

SEMESTRAR KOMPLETTA MED STORSTÄDER, NATUR OCH STRÄNDER

Kombinationsresor

DEN PERFEKTA KOMBINATIONEN AV UPPLEVELSER

På USATours har vi inga färdiga paket eller standardlösningar – du kan sätta ihop din resa precis som du vill ha den. Kanske vill du uppleva flera länder på resan, eller njuta av både storstäder och vackra stränder. Vi kallar det kombinationsresor, och här vi har samlat ihop några inspirerande förslag.

Åk till exempel på den klassiska rundresan i Kalifornien som bjuder på ett fullspäckat program med massor av sevärdheter, och flyg vidare till Hawaii där avkoppling är det enda som står på schemat. Besök fantastiska och hektiska New York i ett par dagar, och låt turen gå vidare till varmare breddgrader i Florida. Eller åk på en utvidgad naturresa, där du upplever både USA:s och Kanadas vackraste landskap.

SÄTT IHOP DIN EGEN DRÖMRESA

Kalifornien och Hawaii

En klassisk kombinationsresa är en tur till Kalifornien med en vecka på de hawaiianska öarna i Stillahavet. På den här resan får du lite av allt – både Kaliforniens storstäder och otroliga natur, och Hawaiis paradisstränder och exotiska stämning. Se våra reseförslag till Kalifornien och Hawaii, och kontakta oss för att få veta mer om kombinationsmöjligheterna. Hos USATours får du din egen personliga resekonsulent redan vid din första kontakt, som kommer att hantera din resa i tät dialog och i samarbete med dig.

Florida och New York

Den amerikanska östkusten bjuder också på många spännande möjligheter för en kombinationsresa. En av dem är en rundresa i Florida i kombination med en avstickare till städernas stad, New York. På kombinationsresan får du Floridas fantastiska underhållning och läckra stränder, men också storstadspulsen i enastående New York City. Se våra reseförslag till Florida och New York här – de kan självklart anpassas för att matcha dina resedrömmar.

USA och Canada

Norr om USA ligger ett ännu större land, Kanada, som helt klart är värt ett besök om du befinner dig på dessa breddgrader. Ett förslag är en tur till Niagara Falls i östra Kanada, i kombination med en resa till New England. Ett annat är att avlägga visit i fantastiska Vancouver, som ligger på överkomligt köravstånd från Pacific North West på amerikanska västkusten. Om du drömmer om en resa till Kanada kan du kombinera landets östra och västra delar på vår Kombinerade kanadensiska rundresa.

Karibiens öar

Karibiens många paradisöar ligger i närheten av varandra i det azurblå Karibiska havet, vilket skapar ett perfekt tillfälle för att besöka flera av dem för en autentisk karibisk upplevelse. Det gör man allra bäst på en kryssning, till exempel från Florida. Om du ska besöka Florida men inte vill åka på kryssning går det också bra att ta en avstickare till Bahamas eller Kuba, som ligger en kort båttur – eller ännu kortare flygtur – därifrån.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.