BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Los Angeles

Glitter, glamour och gyllene stränder

Resor till Los Angeles

Upptäck änglarnas stad

Los Angeles. The City Of Angels. The Entertainment Capital of the World. La-La Land. L.A.

Det är svårt att beskriva USA:s näst största stad, Los Angeles, utan att ta med smeknamnen, då de beskriver staden bättre än något annat. Los Angeles är nämligen inte en enda sak utan en samling av allt det bästa USA har att erbjuda. Och en sak är säker, på en resa till Los Angeles kommer du inte ha tråkigt.

Fakta om Los Angeles
  • Invånare: 4 miljoner
  • Tidsskillnad: -9 timmar
  • Idealt resetillfälle: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 90 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Det ska du uppleva i Los Angeles

Los Angeles Santa Monica Pier

Staden där underhållning sitter i högsätet

En resa till Los Angeles blir aldrig tråkig, och du skulle faktiskt kunna tillbringa hela din USA-semester här. Los Angeles erbjuder otroligt många olika, intressanta stadsdelar, sevärdheter och nöjen. Smeknamnet “The Entertainment Capital of the World” är inte för inte. Var sjätte person i Los Angeles jobbar inom nöjesbranschen – d.v.s. gör film, musik, dansar eller liknande. Det är också i Los Angeles du kan besöka filmstaden Hollywood, ta med barnen på en oförglömlig tur till Disneyland, utforska kulisserna från odödliga filmklassiker i Universal Studios och komma nära inpå kändisarnas imponerande hus i Beverly Hills. Det är alltid stjärnklart i Los Angeles!

Hollywood

Hollywood

Även om du bara tycker litegrann om film kan du inte undgå att besöka Hollywood när du reser till Los Angeles. I Hollywood kan du se flera filmstudios, otaliga museer och rundvisningar, som hyllar filmkonsten i USA. Besök också Kodak Theater, där Oscarsutdelningarna äger rum varje år. Det är såklart också i Hollywood som du finner den världsberömda backen med de jättestora vita Hollywoodbokstäverna.

Universal Studios

Universal Studios

Under din resa till Los Angeles bör du också uppleva Universal Studios. Förbered dig på den ultimata Hollywoodfilm-tagningen! Gå bakom kulisserna på den världsberömda Studio Tour och utforska riktiga filmkulisser som använts i de största Hollywoodproduktionerna. Var dessutom beredd på Studio Tours alldeles nya final, Fast & Furious – Supercharged. Där möter du action i vilda åkturer, shower och attraktioner – bland andra Dumma mej /Minion Mayhem och Transformers: The 3D-ride – som placerar dig i några av världens mest populära TV-program och filmer.

Beverly Hills Rodeo Drive

Fönstershopping på Rodeo Drive

Rodeo Drive är platsen för den ultimata fönstershoppingen. Rodeo Drive är ett helt distrikt med de mest ikoniska modebutikerna i världen, såsom ”Ralph Lauren”, ”Giorgio Armani” och ”Yves Saint-Laurent”. Med en enkel mening kan man förklara hur Rodeo Drive är: Det finns inga priser i butikerna på Rodeo Drive. Om du är en av dem som shoppar på Rodeo Drive, är priser inte något bekymmer för dig. Om du inte har tusentals kronor som ligger och bränner i fickan får du nöja dig med att fönstershoppa, men det kan ju verkligen vara en upplevelse i sig själv. Rodeo Drive låter dig njuta av rikedom, om så bara för ett ögonblick.

VÄDER I Los Angeles

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.