BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Tulum

Sträder, mayaruiner och autentiska upplevelser

Resor till Tulum

Besök kulturhistoriska skatter

Har du hört folk prata om Tulum har de säker nämnt stadens stora och världskända mayaruiner. Det är nämligen toppattraktionen och en av Riviera Maya´s största pärlor.

Tulum ligger söder om Cancún och Playa Del Carmen och är känt för att ännu husera människor som lever under mayakulturen samt för stadens fantastiska strand – Playa Paraíso – som ligger som en förlängning av ruinerna.

Fakta om Tulum
  • Invånare: 28.000
  • Tidsskillnad: -7 timmar
  • Idealt resetillfälle: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 180 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Det ska du uppleva i Tulum

Vackra ruiner och forntidskultur

Ruinerna ligger i ett arkeologiskt område inte långt ifrån Tulums centrum. Här kan du för småpengar komma in och se det stora området som är fullt med de ståtliga och världskända mayaruinerna, leguaner samt de stora svajande palmerna från den Karibiska havsbrisen. Det är på många sätt ett speciellt ställe där du upplever ett stort stycke mexikansk historia samtidigt som du står mindre än 100 meter från havet som väntar på dig vid änden. Om du däremot vill uppleva en större och mer actionspäckad stad kan du läsa om Mexico City här!

Vattenparker och vackra stränder

Varje år väljer flera hundratusentals människor att resa till Tulum och det är förståeligt. I Tulum kan du också uppleva annat än de vackra mayaruinerna. Parken Xel-Há ger dig möjligheten att stoja omkring med all världens vattenaktiviteter. Du kan simma med delfiner, sjökor eller rockor och om det inte skulle passa dig kan du snorkla, åka zip-line eller hoppa från klippor ner i det ljusblå, och alltid varma, härliga havet. Gillar du en kombination av fantastisk gammal kultur, actionspäckade parker och oemotståndliga stränder kan du få din skräddarsydda Mexikoresa hos USATours. Vi kan skräddarsy den ultimata drömresan till det bästa priset! Vi har många olika möjligheter i det vackra landet Mexiko!

Väder i Tulum

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.