BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Naples

Sofistikerad badsemester, vackra Everglades och ett golfparadis

Resor till Naples

Åk på en aktiv badsemester i golfens huvudstad med det härliga klimatet

Naples är en liten stad som är vackert belägen mot den Mexikanska golfen på Floridas västkust. Här bor det bara runt 20 000 personer, men många turister besöker Naples varje år – och många av dem kommer tillbaka, år efter år.

Det är fullt förståeligt, för en resa till Naples har något för alla, oavsett om du är gammal eller ung. Med sin placering på Floridas sydvästkust befinner du dig nära Everglades National Park, flera hundra golfbanor och vackra kuster.

Fakta om Naples
  • Invånare: 21.800
  • Tidsskillnad: -6 timmar
  • Bästa restid: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 90 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Det ska du uppleva i Naples

Naples, Florida

Ständigt vackert väder på paradiskusten

När Naples grundades på 1800-talet döptes platsen efter den syditalienska staden Neapel på grund av det fina vädret och de härliga stränderna. Antalet solskenstimmar är också något som till och med italienarna kan avundas staden. I kombination med den exotiska omgivningen är Naples med omnejd perfekt för ljuvliga solsemestrar. Därför har den här delen av Floridas kust fått smeknamnet Paradise Coast.

Njut av paradiskusten med bas i vackra Naples. Staden är oförstörd och stilren med gamla byggnader, trevliga restauranger, exklusiv shopping och fler privata villor än hotell. Om du hellre vill ha känslan av semesterresort beger du dig till den närliggande ön Marco Island. Här väntar stränder och hotell som sätter en ljuvlig prägel på området.

Golf i Florida

Ett hav av golfbanor

Naples har blivit ett Mecka för golfspelare – både professionella och för den som spelar på hobbynivå. Här hittar du över 80 turneringsbanor och ännu fler vanliga banor, så det finns goda möjligheter att både se en turnering och spela själv på resan till Naples. Det hela äger rum i lummiga, gröna omgivningar med ljuvlig sol. Här finns det banor för alla nivåer, och du kan både bo på en golfresort eller bara gå en bana som en dagsutflykt.

Everglades

Porten till Everglades

En resa till Florida innebär för de flesta ett besök i Everglades National Park, där du upplever de enorma sumpmarkerna, kända för sina vilda alligatorer. Bara en timmes körning från Naples hittar du en naturupplevelse utan dess like, där du kan åka båt och spana på de exotiska djurarter som lever i området.

VÄDER I NAPLES

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.