BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Fort Lauderdale

Usa:s venedig med palmer och yachter

Resor till Fort Lauderdale

Upplev det goda livet i semesterparadiset

En resa till Fort Lauderdale bjuder på obekymrade dagar vid stranden, promenader mellan glänsande nöjesbåtar och goda middagar med kallt, vitt vin i glasen. Det är inte konstigt att hamnstaden har blivit ett riktigt semesterparadis.

4,5 mil norr om Miami hittar du Fort Lauderdale, dit miljoner turister vallfärdar varje år. Staden har en genomsnittstemperatur på 24 grader, långa sandstränder med stora lyxhotell och allt vad du kan önska dig i form av restauranger, barer och butiker.

Fakta om Fort Lauderdale
  • Invånare: 179.000
  • Tidsskillnad: -6 timmar
  • Bästa restid: Hela året
  • Visum: Nej, upp till 90 dagar
  • Resevägledning från UD: Klicka här..
Det ska du uppleva i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale

En historisk hamnstad

Fort Lauderdale kallas USA:s Venedig, eftersom vattnet löper genom hela staden i form av små charmiga kanaler. Här är det dock inte gondoler, men stora, dyra yachter som ligger förtöjda. Gå en promenad och njut av anblicken av de exklusiva båtarna som matchar stadens miljonvillor, exklusiva hotell, gourmetrestauranger och märkesbutiker.

Ett annat alternativ är att gå i Fort Lauderdales historiska fotspår. Området har inte alltid präglats av fred och idyll, men lagt grunden till viktiga delar av den amerikanska historien. Staden har tre fort – därav namnet – som stammar från andra seminolekriget som amerikanerna utkämpade mot Seminoleindianerna under 1800-talet. Forten går att besöka, och är en utmärkt möjlighet att lära sig mer om Floridas historia.

Fort Lauderdale beach

Mycket mer än badsemester

Det är först och främst stadens läckra, gyllene stränder som lockar turisterna till Fort Lauderdale. Du kan absolut tillbringa hela resan i den mjuka sanden, men det kan också löna sig att röra sig inåt landet och utforska staden och dess omgivningar.

Staden bjuder på allt från casinos och malls till museer och botaniska trädgårdar. För den aktive finns det oändliga möjligheter att röra på sig till land eller till havs, till exempel genom att åka vattenskidor, spela golf eller pröva paddle boarding. Det finns också många sätt att ta sig fram på stadens kanaler och i den omgivande naturen. Om du föredrar aktiva nätter kan du bege dig ut på de många barerna och diskoteken som väntar i den ljumma natten.

VÄDER I FORT LAUDERDALE

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.