Resetema

Kryssning

När själva resan är upplevelsen

På kryssning i Karibien och USA

En semesterkryssning är ett minne för livet. Det är något speciellt med att sitta på däck ombord på ett lyxfartyg och blicka ut över horisonten och det vackra havet. Och det enda du behöver bekymra dig om är att välja och vraka bland det stora utbud av aktiviteter som finns ombord. För här finns allt från spaupplevelser till mer actionfyllda aktiviteter. Våra kryssningar i Karibien är extra populära, just för att du då får upptäcka flera av de exotiska öarna som ligger i Karibiska Havet. Men det finns faktiskt fantastiska kryssningar i USA också, bland annat på Mississippifloden och uppe i Alaskas fjordar.

Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi
Icon / Natteliv Created with Sketch.
Nattliv
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Kryssning i USA eller Kanada, hur går det till?

Här kan du se våra bästa förslag på resor med kryssningar i USA och Kanada. Kika på dem och välj ett som du gillar. Och kom ihåg, vi kan skräddarsy din resa precis som du vill.

  • {{ opt.value }}
Krydstogt
Icon / Badeferie Created with Sketch.
Sol & bad
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning

Ett flytande hotell - När du är på kryssning i Karibien eller USA ska du inte behöva lyfta ett finger. Det är precis som att vara på ett lyxhotell och bli servad med allt. Sängarna blir bäddade och du kan få mat alla tider på dygnet.

Tag børnene med på cruise
Icon / Familie Created with Sketch.
Familj
Icon / Forlystelse Created with Sketch.
Nöje
Icon / Vandsport Created with Sketch.
Vattensport

Kul för barnen - Du kan vara helt säker på att dina barn inte kommer att vara uttråkade ombord på ett kryssningsfartyg i Karibien. Det finns häftiga vattenrutschbanor, flera pooler, bollplaner, filmklubbar, spel och ett hav av andra aktiviteter på dagarna.

Gourmet
Icon / Cruise Created with Sketch.
Kryssning
Icon / Gastronomi Created with Sketch.
Gastronomi

Buffé och gourmet - Det finns något för alla smaker ombord på en kryssningsfartyg i Karibien eller USA. Njut av all inclusive-bufféer, poolside-barer och specialrestauranger med allt från japansk till klassisk fransk gastronomi.

Vågn op på havet
Cecilie
Cecilie Lyngbye
CONTENT MANAGER

“Jag minns att varje morgon på min kryssning i Karibien var ett magiskt ögonblick. Att dricka sitt morgonkaffe med utsikt över Karibiska havet och se på soluppgången är en fantastisk start på dagen.”

Spa
Icon / Aktiv Created with Sketch.
Aktiv semester
Icon / Sport Created with Sketch.
Sport

Spa och träning - Det finns gott om tid för att ta hand om sig själv och sin kropp på en kryssning. Ombord på skeppet finns träningsmaskiner, spa, yogaklasser och en nagelsalong. Sjunk ner i en bubblande jacuzzi eller skäm bort dig själv med en spabehandling.

Så kan vi hjälpa dig

Vill du resa till USA? Beställ ett erbjudande här eller ring oss på våra öppettider. Det gör inget om du inte har alla detaljer på plats - det hjälper vi dig med.

RING OSS PÅ
  1. Du beställer ett erbjudande - utan förpliktelser
  2. Vi ringer upp och frågar dig om dina önskemål
  3. Baserat på vårt samtal skräddarsyr vi ett erbjudande till dig
  4. Vi bokar hela resan åt dig, men inte förrän du är helt nöjd

Vad säger våra kunder?

Vi brukar själva säga att vi är experter på USA och resor dit. Men vad säger de människor som har rest med oss? Läs om vad våra kunder tycker om USA Tours.