Reseinfo

Försäkring

Därför ska du vara försäkrad

Det ska du veta om försäkringar på resan

Man hoppas alltid på att inte behöva dem, men de är bra att ha ifall någonting händer på resan. Det är aldrig kul att prata om försäkringar, men det är en bra idé att vara försäkrad innan det är dags för avfärd. Läs våra rekommendationer om försäkringar här.

Reseförsäkring

Vi rekommenderar alltid våra kunder att köpa en reseförsäkring, så att du inte behöver oroa dig för vad du ska göra om du blir sjuk, råkar ut för en olycka eller till exempel förlorar ditt bagage. Vid köp av en reseförsäkring försäkrar du dig om att du får den hjälp du behöver, om olyckan skulle vara framme.

USA Tours samarbetar med Europeiska Försäkringar, Danmarks största och äldsta försäkringsbolag. En reseförsäkringen kan tecknas genom våra resekonsulter, så att du är trygg på din resa till USA.

Läs mer om reseförsäkring här

Avbeställningsskydd

Vi rekommenderar också att du köper ett avbeställningsskydd, om du skulle få förhinder vid avresan. Med ett avbeställningsskydd är du täckt om du måste ställa in resan. Detta kan bero på till exempel sjukdom, dödsfall i familjen eller skada av antingen dig själv eller dina medresenärer. Med ett avbeställningsskydd är du skyddad från ekonomisk förlust om du blir tvungen till att ställa in resan.

USA Tours erbjuder ett avbeställningsskydd genom Europeisk Reseförsäkring. Den ska köpas i samband med köp av resa.

Läs mer om avbeställningsskydd här