BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Skidresor till Salt Lake City


Staden bjuder inte bara på en häftig skidanläggning,

men även på shopping och naturupplevelser!

Salt Lake City

Vintern erbjuder så många alternativ i Salt Lake att det kan vara svårt att veta var man ska börja. Lägg till inte en eller två utan fyra skidorter i världsklass inom 30 minuter från centrum och alternativen kan kännas överväldigande, men det försäkrar också att de allra flesta kan hitta något som väcker deras intresse. Det är dessutom väldigt smidigt att resa till området eftersom den internationella flygplatsen i Salt Lake City är mindre än en timmes bilkörning bort. Om du inte vill spendera mer pengar än nödvändigt är Ski Salt Lake ett bra alternativ till de dyrare skidkomplexen i Vail och Lake Tahoe, då området ofta beskrivs som prisvärt och fantastiskt vackert.

Närmaste flygplats:
  • Salt Lake City ca. 45 minuter
Vårt betyg:
  • Nybörjare 4/5
  • Erfaren 5/5
  • Expert 5/5
  • Afterski 4/5

Salt Lake City skidåkning – bergen

Inom Ski Salt Lake finns inte mindre än fyra skidorter; Alta Ski Area, Brighton Resort, Snowbird Ski & Summer Resort och Solitude Mountain Resort. För att ta del av allt som finns att prova på kan man köpa ett Ski Salt Lake Super Pass som fungerar på alla de olika skidsystemen och även ger tillgång till transport mellan skidorterna. Snön i Utah har en helt unik känsla som beror på salthalten i den stora sjön precis invid bergspasset som orsakar stora mängder superlätt pudersnö i Salt Lake Citys Wasatch Mountains. De olika orterna kompletterar varandra perfekt då Alta är alla offpiståkares dröm, som tyvärr inte är öppet för snowboardåkare, medan Snowbird erbjuder allt för alla. Tillsammans erbjuder de fyra skidorterna ett komplett skidparadis.

Aktiviteter

Om du mot förmodan skulle tröttna på livet i backen eller bara vill vila lårmusklerna lite har Salt Lake massor med andra aktiviteter du kan ägna dig åt. Här finns till exempel utmärkta möjligheter till shopping oavsett vad du vill spendera dina pengar på eller till kulturupplevelser i form av allt från dinosauriemuseum till opera. Salt Lake City är dessutom bara ett par timmars bilkörning från 21 nationalparker och monument så den som gillar naturupplevelser i alla slag har verkligen kommit rätt. Utah kallas ofta naturens lekplats och Salt Lake City är det perfekta baslägret. Området erbjuder självklart även aktiviteter som skridskoåkning, längdskidåkning och att köra snöskoter. När du ser hur mycket det finns att göra kommer du säkert vilja förlänga din resa med en dag eller två!

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.