BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Resor till Lake Tahoe


Området är ett av USA's största

alpinområden, en del av 180 pister!

Lake Tahoe

Inte ett berg, många. Inte ett par liftar, hundratals. Allt utspritt på 9 skidorter belägna runt en sjö som är berömd för sitt klara vatten. Låter det lockande? Då är Lake Tahoe destinationen för din nästa skidsemester! Tillsammans erbjuder orterna skidåkning i världsklass för dig, dina vänner och din familj. Det är dessutom smidigt att ta sig till området då den närmaste flygplatsen, Reno-Tahoe international airport, är belägen runt 45 minuter därifrån. Var och en av skidorterna har sin egen personlighet vilket gör chanserna att just du ska hitta din drömdestination väldigt stora, men det finns bara ett sätt att göra det på och det är att utforska. Så vad väntar du på, kom och åk!

Närmaste flygplats:
  • San Francisco ca. 2,5-4 timmar
  • Reno ca. 1-3,5 timmar
Vårt betyg:
  • Nybörjare 4/5
  • Erfaren 5/5
  • Expert 4/5
  • Afterski 4/5

Lake Tahoe skidåkning – bergen

Lake Tahoe är en stor insjö i Sierra Nevada på gränsen mellan Kalifornien och Nevada som erbjuder helt fantastiska vyer av kristallklart vatten omringat av vidsträckta berg i alla riktningar. Området är den största alpina orten i Nordamerika och de största och mest kända av Lake Tahoe-områdets skidorter är Heavenly, som är det största skidområdet i Kalifornien och Nevada, Squaw Valley, Kirkwood och Northstar California. Tillsammans erbjuder orterna varierad terräng, mer än 180 oklanderligt preparerade pister, svårnådda toppar för äventyrare, barnbackar, dolda gläntor, terrängparker, makalös snökvalitet och helt enkelt fantastisk skidåkning. Det absolut smidigaste och mest prisvärda sättet om du vill utforska flera olika backar är att köpa six-pack biljetter. De är flexibla och erbjuder möjligheter att för varje biljett välja en av minst två skidorter som är angivna på biljetten.

Aktiviteter

Lake Tahoe är en stor turistattraktion både i Nevada och Kalifornien och erbjuder förutom skidorter i världsklass dessutom andra turistattraktioner och friluftsliv även under sommaren. Då det händer saker året om är det en god idé ett se efter vilka event som är på gång både i North Lake Tahoe och South Lake Tahoe när du planerar din resa hit. Detta är platsen där man ska vara på vintern och området erbjuder något för både vänner och familj. Ta med barnen på en skridskotur under stjärnorna, åk släde runt den vackra sjön och njut av de fantastiska omgivningarna, åk hundsläde eller varför inte starta ett snöbollskrig! Från skidorterna är det även möjligt att ta dagsturer till Reno eller Carson City om man blir sugen på nya upplevelser. Här finns även ett spännande nattliv och på Nevada-sidan av sjön finns det stora kasinon. För den som vill utforska ny terräng erbjuder till exempel Kirkwood expeditioner runt i orörd natur där man inte kan se pister eller andra skidåkare så långt ögat når. Lake Tahoe kan få vem som helst att önska sig en evig vinter!

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.