BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Skidresor till Jackson Hole

Upplev mytomspunna Jackson Hole i vackra Wyoming

Skidresor till Jackson Hole

Jackson Hole, Wyoming

Legendariska Jackson Hole i delstaten Wyoming är den perfekta platsen för dig som längtar efter pudersnö – här snittar nederbörden på 11,6 meter per år. Du tar dig enkelt till Jackson Hole via Jackson Hole Airport, med bara ett stopp på vägen. Det är en plan dal som omges av berg, så väl på plats behöver du inte bekymra dig om bergspass eller trafikstockningar – det är bara att börja åka. Jackson Hole består av byn Teton Village och resorten Jackson Hole Mountain Resort. Här finns en mängd olika boendealternativ. I Teton Village finns det gott om stugor, hotell och lägenheter, och även ett hostel/vandrarhem. I byn finns det även bed & breakfasts och möjligheter till camping. Om du är ute efter det stora äventyret kan du även pröva att bo i en mongolisk jurta.

  • Byns höjd: 1.901m
  • Högsta punkt med lift: 3.190m
  • Antal pister: 133
  • Antal liftar: 12
  • Säsong: December – Marts
  • Närmste flygplats: Jackson Hole’s airport

Skidåkning

Jackson Hole ligger vid foten av Teton Range och bergen Rendezvous och Apres Vous. Orten har varit populär sedan slutet av 60-talet, och besöks årligen av allt från barnfamiljer till offpist-fantaster. Här finns det något för alla, och ytorna är enorma. Det gör att det finns gott om utrymme och att köerna inte blir allt för långa. Jackson Hole Mountain Resort passar bäst för dig som är van skidåkare. De flesta pister är vad vi européer kallar svarta eller röda, men det finns även enklare backar. Pisterna är visserligen inte lika långa som i våra alper, men de kommer helt klart bjuda på en hel del adrenalin och häftiga upplevelser.

Aktiviteter

För dig som vill växa skid- och snowboardåkning med andra aktiviteter finns det gott om saker att välja på. Det finns givetvis längdspår och snöskoteruthyrning, men också spännande alternativ som att åka hundsläde, göra topplyft med helikopter eller ta en promenad med snöskor. Vem drömmer inte om att åka släde i ett vackert vinterlandskap? Om du vill koppla av efter dagens åkning, eller vila en dag och avstå från åkningen, finns det också en hel del möjligheter. Klassisk massage, aromaterapi eller kanske en ansiktsbehandling?

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.