BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Skidresor till Jackson Hole


Det mytomspunna Jackson Hole i delstaten

Wyoming är ett riktigt mecka för dig!

Jackson Hole

Det mytomspunna Jackson Hole i delstaten Wyoming är ett riktigt mecka för dig som är sugen på puder då nederbörden per år snittar på 11,6 meter! Jackson Hole når du lätt genom flyg till Jackson Hole flygplats med bara ett stopp på vägen. Det är en platt dal omgiven av berg så väl där slipper man kämpa sig igenom några bergspass eller trafikstockningar, det är bara att börja njuta av skidsemestern. Jackson Hole består av två huvuddelar: byn Teton Village och resorten Jackson Hole Mountain Resort. Det finns en mängd olika alternativ till boende. I Teton Village finns till exempel stugor, hotell, lägenheter och även ett hostel/vandrarhem. Runt om byn finns även bed and breakfast som alternativ samt camping. Är du ute efter äkta äventyr kan du till och med inkvartera dig i en mongolisk jurta!

Närmaste flygplats:
  • Jackson Hole ca 20 minuter
Vårt betyg:
  • Nybörjare 3/5
  • Erfaren 5/5
  • Expert 5/5
  • Afterski 5/5

Jackson Hole skidåkning – bergen

Jackson Hole ligger vid foten av Teton Range med bergen Rendezvous och Apres Vous. Orten har varit populär sedan slutet av 60-talet och besöks årligen av allt från barnfamiljer till offpistfantaster. Alla hittar något som passar här och åkytorna är enorma! Man kan önska att man vore ensam om härligheten, men det kommer en hel del folk hit. Samtidigt finns det gott om utrymme och köerna är inte alltför långa. Jackson Hole Mountain Resort passar dig som är van skidåkare bäst. De flesta pister är vad vi européer klassificerar som svarta eller röda, men det finns förstås lättare backar. Pisterna är må hända inte lika långa som de i våra alper, men de kommer garanterat frambringa en del adrenalin och häftiga upplevelser!

Aktiviteter

För dig som vill växla skid- eller snowboardåkning med andra aktiviteter finns det hur mycket som helst att välja på. Givetvis finns längdspår och snöskoteruthyrning, men även andra spännande alternativ som att åka hundsläde, göra topplyft med helikopter eller ta en promenad med snöskor. Och vem drömmer inte om att åka släde i ett vackert vinterlandskap? Lockas du av en omhändertagande hand efter dagens skidåkning, eller är i behov av att vila upp dig en dag och avstå backarna, så gäller det att välja noga. Klassisk massage, aromaterapi eller kanske en ansiktsbehandling?

Heliskiing

Kombinera skidåkningen med heliskiing och lyckan är total! Heliskiing är off-pist utförsåkning som nås av en helikopter, i motsats till en skidlift. Det ger dig möjlighet att åka i en naturlig, om än speciellt utvald, miljö utan ansträngningen som krävs för att vandra till dessa områden. Genom heliskiing får du tillgång till perfekta förhållanden som erbjuder spännande skidåkning vilket är svårt att replikera i den starkt manipulerade terrängen i en skidort. Det ger dig fantastisk pudersnö, långa nedfarter, naturlig terräng, trädgläntor och branta sluttningar. På hela turen finns guider och flygplan tillgängliga så att du kan slappna av och bara njuta av den perfekta åkningen.

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.