BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Skidresor till Breckenbridge

Åk på 4000 meters höjd och upplev några av USA:s bästa backar

Skidresor till Breckenbridge

Breckenridge, Colorado

Breckenridge är ett stort skidområde i Colorado, och är känt för att det har USA:s högsta lift – ”Imperialliften” – som tar dig upp till Peak 8, 3962 meter över havet. Här finns också Freeway Terrain Park, som är en av landets coolaste halfpipes. Säsongen sträcker sig från november till april, beroende på vädret. Normalt är snötillgången god, med en genomsnittlig årsnederbörd på 8 meter. Breckenridge är en mysig skidort, som karaktäriseras av sina färggranna trähus från slutet av 1800-talet. Här finns ett stort utbud av aktiviteter och matupplevelser utanför backarna, och här finns det något för alla smaker. Du reser till Breckenridge genom att flyga till Denver, där du byter till transferbuss som tar dig till slutdestinationen.

  • Byns höjd: 2.926m
  • Högsta punkt med lift: 3.962m
  • Antal pister: 187 (153km)
  • Antal liftar: 34
  • Säsong: November – April
  • Närmste flygplats: Denver International Airport, 165km

Skidåkning

Breckenridge bjuder på många olika typer av pister, och är ett perfekt resmål om sällskapet är blandat och har olika erfarenheter och önskemål. De lägre regionerna har många gröna och blå backar som passar de flesta, och högre upp väntar betydligt brantare pister för den mer erfarna åkaren. Berget Breck mäter 3963 meter över havet, och här finns inte mindre än 53 bergstoppar på 4200 meter över havet. Läget skapar fantastiska snöförhållanden, både vad det gäller mängd och kvalitet. Området bjuder på totalt 1177 hektar åkbar terräng, 34 lifter, 187 spår och terrängparker med en yta på cirka 10 hektar – här är det ingen risk att någon blir uttråkad.

Aktiviteter

Det finns gott om saker att hitta på i Breckenridge utöver skid- och snowboardåkning. Här kan du utforska gruvan Country Boy Mine i Summit Country, eller åka hundspann med siberian huskies. Andra alternativ är massage på A Mountain Sanctuary Day Spa, shopping på Gore Range Outfitters eller ett besök på biosalongen the Speak Movie Theatre. Det finns mycket att se och göra i Breckenridge, oavsett vilken tid på året du kommer hit. Här väntar en charmig bergsby med massor av saker att utforska.

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.