BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Skidresa till Breckenbridge


Åk upp på ca 4000 meters höjd och

upplev några av USA's vildaste backar!

Breckenridge

Breckenridge är ett stort skidområde i Colorado, USA. Det är främst känt (bland oss nordbor åtminstone) för att hysa USA:s högsta lift – “Imperialliften” som tar dig upp till Peak 8 på 3 962 meter över havet samt Freeway Terrain Park som är en av landets coolaste halfpipes. Säsongen sträcker sig från november till april, lite beroende på väder. Normalt är snötillgången mycket god med en genomsnittlig årsnederbörd på ca 8 meter snö. Orten är en mysig skidort som karakteriseras av många färgglada trähus från slutet av 1800-talet. Otroligt charmig och gemytligt! Utbudet av aktiviteter och matupplevelser utanför pisten är stort och ni kommer garanterat hitta något som passar. Res till Breckenridge genom att flyga till Denver och byt till transferbuss som tar er ända fram.

Närmmaste flygplatser:
  • Eagle ca. 1,5 timmar
  • Denver ca. 2 timmar
Vårt betyg:
  • Nybörjare 4/5
  • Erfaren 5/5
  • Expert 5/5
  • Afterski 5/5

Breckenridge skidåkning – bergen

Breckenridge erbjuder mängder av olika typer av pister och är ett perfekt resmål om sällskapet består av olika erfarenhet och önskemål. De nedre regionerna har många gröna och blå backar som är mjuka och fina, medan det högre upp finns betydligt brantare pister. Berget Breck mäter 3963 m över havet och ligger bland inte mindre än 53 bergstoppar på mer än 4200 m över havet. Detta ger helt fantastiska snöförhållanden både vad gäller mängd och kvalitet. Hela Colorado är dessutom känt över världen som en fristad för pulver-spårhundar redo för nästa stora utmaning. Området erbjuder totalt 1177 hektar åkbar terräng, 34 lifter, 187 spår och terrängparker med en yta på runt 10 hektar så man blir inte uttråkad i första taget.

Aktiviteter

Det finns mycket mer att göra i Breckenridge än skid-och snowboardåkning. Oavsett om det är att utforska Country Boy Mine, den enda autentiska gruvan i Summit County, eller att åka hundspann med Siberian Huskies, så finns det en mängd aktiviteter i Breckenridge för att göra din semester rolig och fartfylld. Försök med en afterski massage i A Mountain Sanctuary Day Spa, unna dig lite ny utrustning från Gore Range Outfitters, eller besök The Speak Movie Theatre och se den storfilm du väntat på att se. Det finns mycket att se och göra i Breckenridge, oavsett vilken tid på året du planerar att åka hit. Från vinter till sommar, den här bergsstaden erbjuder massor att utforska och gör allas vistelse spännande.

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.