BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Skidresor till Revelstoke


En fantastisk plats med unika

möjligheter för "helikopter-skidåkning"!

Revelstoke

I decennier har Revelstoke varit känt för att man tar sig upp i bergen med antingen bandvagn eller helikopter för att njuta av dess perfekta pulver, varierade alpina terräng och pittoreska bergssamhälle. Nu finns det, i tillägg till Selkirk Tangiers Heli Skiing, ett annat sätt att åka skidor eller snowboard i Revelstokes storslagna terräng – Revelstoke Mountain resort (RMR). Orten är fortfarande under uppbyggnad så passa på att åka hit på din skidresa och njut av fantastisk skidåkning innan alla andra har hunnit upptäcka orten. Det finns flera nationella och internationella flygplatser i området med förbindelser till Revelstoke så din nästa skidresa är bara ett par stopp bort.

Närmaste flygplats:
  • Kelowna ca. 3 timmar
  • Calgary ca. 5,5 timmar
Vårt betyg:
  • Nybörjare 3/5
  • Erfaren 4/5
  • Expert 5/5
  • Afterski 2/5

Revelstoke skidåkning – bergen

Revelstoke Mountain Resort är först och främst för skidåkare som är ute efter det lilla extra och som vill att deras skidsemester ska innehålla många utmaningar uppe på berget och är därför inte lämpad för barnfamiljer även om det självklart finns lättare backar att åka i. Sedan år 2007 har Revelstoke erbjudit Nordamerikas mest vertikala liftförsedda terräng med en fallhöjd på 1713 meter, 1300 hektar av brant utförsåkning och mycket mer. Basen för Revelstoke Mountain Resort är Mt Mackenzie som mäter 2466 meter över havet och skidorten är den enda i världen att erbjuda liftar, catskiing, heli-skiing och off-piståkning med en enda by som bas. Tillsammans erbjuder RMR, Revelstoke Cat Skiing och Selkirk Tangiers Heli Skiing, skidåkare och snowboardåkare tillgång till totalt 210 000 hektar terräng.

Aktiviteter

Om du är ute efter fester och nattliv har du tyvärr kommit till helt fel ställe. Till Revelstoke Mountain Resort åker man framförallt på skidsemester för skidåkningens skull och efter att liftarna har stängt finns det inte många öppna alternativ att välja mellan i byn. Då byn fortfarande håller på att byggas upp och utvecklas kommer detta säkerligen ändras med tiden, men just nu är det skidåkning och natur som är i fokus. På skidresor är det alltid roligt att sysselsätta sig med en extra aktivitet eller två! Trots att Revelstoke Mountain Resort är en liten by finns det ändå en del aktiviteter att ägna sig åt om man vill ta en paus från skidåkningen. Kanske vill du köra snöskoter, testa på isklättring eller gå på någon av alla de guidade turerna som finns att välja mellan. Eller kanske föredrar du att gå på spa eller hålla till i badhuset, där både stora och små kan roa sig. Kom och njut!

Heliskiing

Precis som tidigare erbjuder Revelstoke Mountain Resort skidåkning med både bandvagn och helikopter och orten har omnämnts av The New York Times som ”the heli-skiing capital of the world”. Selkirk Tangiers Heli Skiing var och är det föredragna företaget för gäster som vill ha den ultimata heli-ski semestern, med runt 200.000 hektar exklusiv terräng och en lång familjehistoria av vägledande spetskompetens. När du åkt genom terrängen som gränsar både till Mt Revelstoke och Glacier National Parks och upplevt dess vidöppna glaciärer, alpina dalar och gamla välvuxna skogar så kommer du förstå varför just det här heli-skiing området är ett av de mest berömda i världen. Som besökare kan man välja bland ett flertal olika paket som varierar i längd från en till sju dagar. Så mixa och matcha din skidresa precis som du vill för att få den ultimata skidåkningen!

Beställ en offert gratis och oförpliktigat
Personliga upplysningar
Bemärkningar
Så beställer du en resa med oss
USAs flow
Kontakta oss
Du får personlig resevägledning
Din resa bliver bokad
Du ska ut och resa

Fyll i kontaktformuläret ovan. Det gör inget om det saknas ett par detaljer – vi hjälper dig med resplanen! Du kan också ringa oss på tlf: 08 – 1245 4845

Hos USATours får du din egen resekonsult. Tillsammans går ni igenom dina önskningar och reder ut alla eventuella frågetecken, så att resan blir skräddarsydd efter dina behov och drömmar.

När din resa är precis så som du vill ha den bokar vi den och ansvarar för att alla detaljer är på plats så att allt är redo till er avresa. Nu kan du börja se fram emot semestern!

Så kommer dagen när det är dags att påbörja din drömsemester! USATours är med er hela vägen. Din personliga resekonsult är alltid redo att hjälpa till innan, under och efter din resa.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.