BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Storstadssemester

Shopping och sevärdheter i världsklass

Storstadssemester

UPPLEV USA:S IKONISKA STORSTÄDER I VERKLIGHETEN

Storstäder är synonymt med USA – skyskrapornas födelseland och platsen för de mest attraktiva storstäderna. Här kan du shoppa amerikanska märken till amerikanska priser tills du stupar. Du kan besöka några av de mest berömda museerna, äta på de bästa restaurangerna och känna på den speciella stämning som bara råder i riktigt stora städer.

Gå runt på Manhattan i New York och besök alla de platser du har sett på film, och se dem med egna ögon. Kom nära stjärnorna i Los Angeles, där du kan se hur kändisarna bor och äta på samma restauranger som de äter på. Släpp loss i Las Vegas, och få lyx för hela slanten med storslagna upplevelser på casinon och jättehotell på neonblinkande the Strip. Eller besök någon av alla de andra storstäderna som USA och Kanada har att bjuda på. USATours kan berätta om allihop.

Storstadssemester

New York

Staden som aldrig sover, New York, har allt man kan önska sig av en storstadssemester – och lite till. Upplev Central Park, Empire State Building och Frihetsgudinnan, och gå på upptäcktsfärd i unika stadsdelar som Manhattan och Queens.

Läs mer om New York

San Francisco

Upplev den fascinerande storstaden San Francisco, som helt klart är värd ett besök med sina karaktäristiska spårvagnar, branta gator och färgstarka kvarter. Se stadens kännetecken Golden Gate Bridge, få en maritim matupplevelse på Fisherman’s Wharf och besök det mytomspunna fängelser Alcatraz.

Läs mer om San Francisco

Los Angeles

Änglarnas stad, Los Angeles, har många spännande attraktioner och sevärdheter, och är dessutom hem till många berömdheter. Upplev den ikoniska Hollywood-skylten, Universal Studios och den exklusiva shoppinggatan Rodeo Drive.

Läs mer om Los Angeles

Chicago

Den charmiga storstaden Chicago är känd för arkitektur, museer och kultur, och är dessutom platsen där jazz och bluesmusiken började blomstra på allvar. Besök någon av stadens lokala musikscener, restauranger eller barer på Lincoln Avenue eller Clark Street, och känn på den pulserande Chicagostämningen.

Läs mer om Chicago

Washington D.C.

Den amerikanska huvudstaden Washington D.C. är maktcentrum för den amerikanska storpolitiken. Upplev ikoniska politiska byggnader, minnesmärken och kulturella monument som Vita huset, the Washington Monument och Lincoln Memorial.

Läs mer om Washington D. C.

Boston

Storstaden Boston är särskilt känt för sina många universitet, museer, sportlag och tv-serier som ”Cheers”. Besök till exempel JFK-museet och Harvard Museum of Natural History. Storstaden bjuder också på massor av shopping och spännande matupplevelser.

Läs mer om Boston

Philadelphia

Philadelphia är centrum för många historiska attraktioner, händelser och konst – besök till exempel Philadelphia Museum of Art. Här finns det också gott om möjligheter för shopping och spännande kulinariska upplevelser på moderna restauranger.

Läs mer om Philadelphia

Alle destinationer

USA:s storstäder bjuder på otaliga fantastiska upplevelser, attraktioner och sevärdheter. Du kan också kombinera din storstadsresa med andra destinationer. USATours hjälper dig att sätta ihop din unika resa med spektakulära storstadsupplevelser.

Läs mer om alla destinationer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.