BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Sportresor


USA älskar sport och de har de mest underhållande

matcherna blandat med vilda shower!

SPORTRESOR

Amerikansk fotboll, basket eller baseboll! Upplev dessa spännande sportevenemang som är en fantastisk upplevelse med sina avancerade shower innehållande fyrverkerier, cheerleaders och ett konstant sorl från de tusentals fans som är på plats.

Du behöver inte vara ett fan för att gå och se en match – själva stadion, energin, fansen och underhållningen är en fantastisk upplevelse i sig! USATours hjälper dig att planera och vägleder dig till bästa möjliga sportupplevelse. Nedan kan du läsa om några av de amerikanska sportevenemang vi rekommenderar.

Amerikansk fotboll

Atmosfären under en amerikansk fotbollsmatch är spektakulär och en upplevelse som du inte får missa! Matcherna börjar ofta med en stor show och det går ett sus genom stadion när de tusentals fansen hejar på sitt favoritlag. Från september till januari kan du gå på NFL-matcher som i februari mynnar ut i världens största endags sportevenemang – Super Bowl.

Basket

Upplev en basketmatch och kom nära några av de många världsstjärnor som finns i den amerikanska ligan. De stämningsfyllda arenorna är en fascinerande upplevelse då publiken skapar en fest på läktarna. Upplev särskilt NBA-ligan där 30 professionella lag kämpar om en plats i finalen! De stora basketupplevelserna hittar man typiskt i landets storstäder som Miami, Chicago, Los Angeles och New York där man kan uppleva legendariska lag såsom Heats, Bulls, Lakers eller Knicks.

Baseball

Baseball är en mycket populär sport i USA och lockar massor av åskådare varje säsong. Upplev en av dessa fascinerande matcher där särskilt den prestigefyllda MLB-ligan är värd ett besök. Stämningen i arenan är energifylld, trevlig och absolut en upplevelse vi rekommenderar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.