BESTÄLL OFFERT
08-12454845

SOLSEMESTER

TILLBAKALUTADE DAGAR MED SAND MELLAN TÅRNA

SOLSEMESTER

UPPLEV EN SOLSEMESTER UTÖVER DET VANLIGA

USA, Karibien och Mexiko bjuder på en mängd destinationer som har alla ingredienser för den perfekta badsemestern: kilometervis av vita stränder med höga palmer och klart vatten. Dessutom är vädret alltid vackert.

Men det är inte allt. Våra resmål är mer än bara stränder. I Florida väntar livliga städer och nöjesparker, Västindien bjuder på momsfri shopping och spännande historia, och i Mexiko finns det vild natur och vackra Mayaruiner. USATours känner till de bästa stränderna och hotellen, och hjälper dig att hitta dina drömmars destination.

Solsemester i USA, Karibien och Mexiko

Florida

Det finns goda skäl till att ”the Sunshine State” är ett så omtyckt resmål. De vackra stränderna och det varma klimatet gör Florida perfekt för badsemestrar. Besök till exempel Key West, en charmerande ö-stad, där ni kan åka på fisketur, hyra en speedbåt och simma med delfiner.

Läs mer om Florida

Hawaii

Vulkanöarna skapar förutsättningarna för en perfekt badsemester. Hawaii har allt! Här väntar vita sandstränder, palmer och turkosblått vatten som omges av vacker och lummig natur. Under havsytan bjuder Hawaii på färggranna korallrev och fiskar. I storstaden Honolulu väntar shopping och spännande kulturella utflyktsmål.

Läs mer om Hawaii

Karibien

De karibiska öarna är ett riktigt semesterparadis, som bjuder på ren och skär avkoppling vid de vita stränderna och det kristallklara vattnet. Åk på badsemester i Bahamas, Dominikanska republiken, Jamaica eller Jungfruöarna och upptäck den charmiga karibiska stämningen och tropiska värmen.

Läs mer om Karibien

Mexiko

Fascinerande Mexiko bjuder på fantastiska stränder där du njuter av det varma klimatet och kan bada dagen lång. Upplev också de gamla Mayaruinerna, åk på spännande kultur- och naturupplevelser och upplev det läckra mexikanska köket. Besök Cancun, Yucatan eller Tulum.

Läs mer om Mexiko

Alla destinationer

Det tropiska klimatet i södra USA, Karibien och Mexiko skapar perfekta förutsättningar för en underbar badsemester. Destinationerna bjuder också på vackra stränder, lummig natur och otaliga attraktioner. Kombinera din resa med andra destinationer och upplev mångskiftande och fantastiska länder.

Läs mere om alla destinationer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.