BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Rundresor


Alla destinationer kan lätt

kombineras på kryss och tvärs!

RUNDRESOR

Rundresor är väldigt populära och ger er möjlighet att utforska USAs mångfald. Upplev pulserande storstäder, vackra naturupplevelser och roliga sevärdheter. Res bland annat på rundresa på västkusten och upplev storstäderna San Francisco, Las Vegas och Los Angeles eller kör ut till det imponerande och vackra Grand Canyon.

USA har ett brett spektrum av olika upplevelser och bjuder på otaliga kombinationer av destinationer, vilket gör att ni kan få er drömresa. Vi planerar resan utifrån dina önskemål och hjälper dig att sätta ihop bästa möjliga upplevelse. USATours.se arrangerar en komplett rundresa så att du tryggt kan luta dig tillbaka. Beställ ett erbjudande eller kontakta en av våra resekonsulter och få vägledning till en fantastisk rundresa i USA. Nedan har vi samlat några av de populäraste rundresorna!

Kalifornien

Kalifornien bjuder på massor av olika upplevelser från rå natur till storstadsliv. Staten är bland annat känd för sina fantastiska stränder och vackra natur. Besök också de spännande storstäderna San Francisco, Las Vegas och Los Angeles eller kör vidare till Arizona och upplev det spektakulära Grand Canyon.

LÄS MER OM KALIFORNIEN

Florida

Åk på rundresa till Florida och njut av det varma klimatet, de fantastiska stränderna och de många upplevelser staten bjuder på. Besök bland annat de charmerande soliga städerna Key West – USAs sydligaste punkt, Fort Lauderdale och Naples, få storstadsstämning i den färgglada och livliga storstaden Miami, eller en fartfylld semester i Orlando, staden med de många nöjesparkerna.

LÄS MER OM FLORIDA

New England

En rundresa i New England bjuder på fantastiska naturupplevelser, charmerande städer och spännande historia. Den största staden Boston bjuder på trevlig atmosfär, muséer, shopping och spännande restauranger. Res också vidare till storstaden New York och upplev ”staden som aldrig sover”.

LÄS MER OM NEW ENGLAND

Sydstaterna

En rundresa i sydstaterna bjuder på präriens hemland och äkta amerikansk “Southern hospitality”. Finn din inre cowboy i Texas, besök den ikoniska staden Dallas, upplev jazz och voodoo i New Orleans eller blues och rock’n’roll samt spännande muséer i staden Memphis.

LÄS MER OM SYDSTATERNE

Route 66

Kör genom ödemarken förbi gamla diners och tankstationer och upplev den ikoniska vägen Route 66. Resan ger en enorm frihet och bjuder på fantastiska attraktioner, storstäder och naturupplevelser. Vägen startar i Chicago och går igenom Kansas, Texas, New Mexico, Arizona och slutar i Los Angeles.

LÄS MER OM ROUTE 66

Kanada

Kanada bjuder på storslagen barsk natur och otaliga spännande sevärdheter, samt praktfulla storstäder. I västra Kanada kan du uppleva storstäderna Calgary och Vancouver och besöka vackra naturområden som The Rockies. Storstaden Toronto kan upplevas i östra Kanada där ni också har möjlighet att se det majestätiska vattenfallet Niagara Falls.

LÄS MER OM KANADA

Alaska

Den vilda och fascinerande naturen i Alaska är en rundresa du sent glömmer! Upplev det rika djurlivet och se bland annat älgar, bockar och björnar eller åk på en spännande valsafari. Städerna Anchorage, Fairbanks, Valdez och Seward ger er tillgång till fantastiska naturupplevelser och spännande nationalparker.

LÄS MER OM ALASKA

Alla destinationer

I USA finns oändliga möjligheter till kombinationer av destinationer som ger er en spektakulär rundresa! Utforska landets många fascinerande storstäder, charmerande hotell, spännande attraktioner och vackra natur- och kulturupplevelser. Vi har stor expertis och kunskap vad gäller rundresor i USA, så kontakta oss och låt oss höra dina önskemål!

LÄS MER OM ALLA DESTINATIONER

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.