BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Lyxresor


Eksklusiva lysresor kan vara allt från

en storstadssemester till en häftig rundresa!

LYXRESOR

USA är möjligheternas land och bjuder på massor av möjligheter till exklusiva upplevelser såsom att åka runt i limousine, ta en helikoptertur eller bo på riktigt lyxiga hotell – alternativet för äkta livsnjutare.

Om du vill lyxa till det och skämma bort dig själv kan vi sätta ihop en resa som lever upp till dina tankar om en drömresa med fokus på exklusiva upplevelser. USATours kompromissar inte när det kommer till kvalitet och service, och plockar fram de bästa 4-5 stjärniga hotellen. Våra rese-experter hjälper dig att sätta ihop din unika lyxresa. Du kan börja se framemot den redan nu!

Exklusiv kör-själv-semester

En kör-själv-semester i USA är inte detsamma som en budgetresa, tvärtom! Genom USATours kan du hyra en riktigt stor och exklusiv bil och vi hjälper er gärna att hitta den bil som lever upp till era krav så att resan genom USA blir kryddad med extra komfort och lyx. Hyr till exempel en SUV eller en amerikansk muskelbil och rusa fram längs exempelvis legendariska Route 66.

De bästa hotellen!

Vill du ha den bästa service och komfort man kan tänka sig finns det otaliga spektakulära hotell i USA som håller riktigt hög standard. Upplev imponerande arkitektur, gastronomiska upplevelser och stora lyxiga rum där du kan slappa efter en lång dag. Vi hittar det hotell som bäst stämmer överens med dina behov oavsett om det är Bellagio i Las Vegas eller Four Seasons i New York!

Förstaklass utflykter

De många pulserande storstäderna och imponerande attraktionerna kan verka överväldigande. Vi kan till exempel rekommendera en helikoptertur där du till exempel kan njuta av Grand Canyon eller New Yorks vackra skyline från ovan. Att bli körd runt i limousine är helt perfekt om du vill ha lite extra lyx på din resa i USA. Njut av ett glas champagne och sträck ut benen medan du bekvämt kommer från A till B. Limousinen kan både fungera som transportmedel till och från flygplatsen eller till exempel för att ta en sightseeingtur förbi Times Square i New York där du slipper trängas med folkmassorna.

First Class / Business Class

Flygturen kan ofta vara en lång historia och Business Class/First Class är en perfekt möjlighet att göra resan mer bekväm och lyxig. Njut av gastronomiska rätter som håller hög kvalitet, luta dig tillbaka i de bekväma sätena med massor av benplats och slappna av med de många underhållnings- och wellnessmöjligheterna ombord.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.