BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Kryssningar


Upplev fantastiska kryssningar i bland

annat västra och östra karibien!

KRYSSNINGAR

Upplev flera fantastiska destinationer på en kryssning och njut av massor av underhållning, shower, sevärdheter och restauranger i särklass ombord. Nedan kan du läsa om ett par av de kryssningar vi erbjuder.

Njut till exempel av utflykter till några av de karibiska öarna med sina vackra stränder och idylliska omgivningar eller utforska Alaskas barska fascinerande natur. Hos USATours.se erbjuder vi kryssningar till bland annat Bahamas, Jamaica, Grand Turk, Jungfruöarna, Kanada och Alaska. Berätta för oss vad du är intresserad av! Kontakta USATours.se och hör mer om de många kryssningsmöjligheter som finns. Vi kan också hjälpa till med en resa där ni kombinerar en kryssning med till exempel en vistelse på fastlandet.

3-dagars kryssning till vackra Bahamas från Miami

Denna kryssning seglar från Miami på eftermiddagen med kurs mot det karibiska paradiset Bahamas. Skeppet lägger till vid huvudstaden Nassau på morgonen där man sedan har en dag till att utforska ön som är hem till runt 300 tusen invånare. Nassau bjuder på snorkling, nationalparker och delfinsimning. Ni kan också njuta av god mat i närheten av hamnen på en av öns många bra restauranger innan skeppet seglar ut på havet igen på väg mot Miami dit ni ankommer på morgonen. Under själva resan kan ni njuta av båtens faciliteter, oavsett om ni vill bada i poolen, besöka en av skeppets många restauranger eller slappa på övre däck. Den här kryssningen är perfekt för dig som vill kombinera USA med en kryssning i Karibien.

6-dagars kryssning til Jamaica från Fort Lauderdale

Ni seglar från soliga Fort Lauderdale med kurs mot USAs sydligaste punkt Key West där ni, större delen av dagen, kan njuta av den vackra kusten, de många bra restaurangerna och de mysiga små gatorna med karibisk atmosfär. Därefter lägger ni till vid Georgetown på Cayman-öarna. Om du tycker om att slappa vid stranden, gärna vill ut och dyka vid en av öns stora korallrev eller bara vill sola kan du njuta av dagen precis som du vill. Efter en avslappnande dag åker ni vidare mot huvuddestinationen Jamaica som är Karibiens tredje största ö. Jamaica är känt för sin bergiga terräng kombinerat med skuggan från palmerna på öns breda vita sandstränder. Man kan inte åka till Jamaica utan att smaka på äkta jamaikansk rom. Drycken avnjuts med fördel på en lokal strandbar medan du njuter av solen och den vackra omgivningen.

Efter några fullspäckade dagar med karibiska dagar sätter skeppet kurs mot det amerikanska fastlandet och lägger igen till i det minst lika soliga Fort Lauderdale. Har du inte fått nog av fantastiska stränder kan du exempelvis stanna i Fort Lauderdale på ett av de många strandhotellen som har privata strandområden.

8-dagars kryssning till Bahamas från New York

Vill du ha ett avbrott från kyliga New York, allt efter årstid, kan du kombinera resan med en 8-dagars kryssning till exempelvis de karibiska öarna Bahamas och Grand Turk. Ni seglar ut från New York på eftermiddagen och påbörjar den långa resan mot Grand Turk. Under resan dit kan ni njuta av fartygets faciliteter som bland annat bjuder på utomhus pooler, olika shower och solning på övre däck. Grand Turk är en liten ö med äkta karibisk stämning. Har ni tur kan ni få se en av de stora flockar knölvalar som under vinterhalvåret simmar genom det breda sundet Turks Island Passage. Efter en halv dag vid Grand Turk fortsätter kryssningen till Half Moon Cay som ni besöker innan ni sedan ankommer till Bahamas huvudstad Nassau. Under ert stopp har ni bland annat möjlighet att lämna kusten och åka på undervattenssafari, men man kan också snorkla eller njuta av en lunch vid öns trevliga hamnområde innan ni påbörjar den sista delen av kryssningen tillbaka upp mot hamnen i New York där ni sedan kan fortsätta semester om ni önskar.

8-dagars kryssning till Alaska från Vancouver

En kryssning till Alaska ger dig möjlighet att komma nära inpå den vilda barska naturen, ett rikt djurliv och fantastiska glaciärer. Resan startar i Vancouver som är en sprudlande storstad omgiven av berg, skogar och Georgia-sundet. Under kryssningen kan ni njuta av de många faciliteterna med allt från spa, fitness och pooler, till minigolf, spelhallar och biografer. Kryssningen seglar först förbi vackra Tracy Arm Ford, där ni kan avnjuta utsikten över glaciärer, vattenfall och bergstoppar. Första stoppet är Janeau, Alaskas huvudstad, som bjuder på trevliga restauranger, konstbutiker och vacker natur. Resan går därefter vidare till Skagway, som grundlades då guldfebern lockade tusentals till staden och här finns därför imponerande historiska byggnader. Nationalparken Glacier Bay, som är hem till bland annat glaciärer, havsfåglar och knölvalar, är ett must-see på kryssningen. Den sista staden, Ketchikan, bjuder på fantastisk konst och antika totempålar. Kryssningen slutar i storstaden Seattle där du kan åka på sightseeing eller eventuellt kombinera din resa med ytterligare destinationer.

10-dagars kryssning i Kanada/USA frå Toronto till Chicago

Åk på kryssning till Kanada och njut av de många faciliteterna ombord, där fokus ligger på service och du kan luta dig tillbaka och beundra de vackra omgivningarna. Kryssningen seglar ut från Toronto, staden med de höga skyskraporna, en spännande musik- och konstscene, och ikoniska CN Tower. Första stoppet är det spektakulära Niagara Falls som verkligen är en syn att minnas. Därefter besöker ni staden Windsor, som med sina många vackra naturområden också kallas ”The City Of Roses”. Midland bjuder på intressanta muséer och ett imponerande fågelliv, medan Parry Sound har världens djupaste naturliga sötvattenshamn. Senare ankommer kryssningen till Little Current som är känt för sin svängbro, historia och charmerande atmosfär. Sault Sainte Marie bosattes av franska och engelska immigranter, vilket har resulterat i en fascinerande mångfaldig kultur. Nästa stopp är Mackinac Island där man kan uppleva överdådiga viktorianska hus och hotell. Den nästsista staden, Holland, har en europeisk atmosfär och en spännande konstscene. Resan slutar i Chicago, som med sin vackra arkitektur och utsikten ut mot Lake Michigan är en perfekt avslutning på resan.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.