BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Husbil


HUSBIL I Kanada

Med sina många nationalparker, världsberömda städer och spännande attraktioner är Kanada upplagt för en rundresa i husbil. En sådan kör själv semester ger er möjligheten att planera semestern precis som ni önskar och i det tempo som ni själva känner för.

Kanada är sammankopplat med kilometervis av stora breda vägar där omgivningarna på vägen ofta är en upplevelse i sig självt. Gillar man semester i husbil och vill uppleva allt var Kanada har att bjuda på så rekommenderas att dela upp resan i en rundresa i den västliga delen och en rundresa i den östliga delen, där man hyr husbil på respektive resmål.

  • Upplev de amerikanska nationalparkerna
  • Praktiska detaljer
  • Ditt eget hem på hjul
  • Husbil i Kanada
  • Skippa hotellrummet och släpp loss barnen!

Upplev öst och väst i husbil

Börja t.ex. med att ankomma från Sverige till Calgary och upplev denna moderna oljestad som fortfarande är rik på minnen från tiden som Nordamerikas ” Vilda Västern” vid foten av Rocky Mountains. Kör härefter upp i den imponerande bergskedjan och se de fabulösa naturparkerna, Banff och Jasper, innan nå når slutdestinationen, miljonstaden Vancouver på västkusten. Denna stad ligger i kanske världens vackraste naturomgivningar, här lämnar ni husbilen och tar ett inrikesflyg till Kanadas huvudstad, Toronto, i Ontario.

Efter att ha upplevt denna pulserande metropol kan ni köra till det mäktiga Niagara Falls vid den amerikanska gränsen. Fortsätt nordöst och se den natursköna Algonquin-naturparken, därnäst den franskinspirerade staden Montreal, där ni avlämnar er husbil innan hemresa. Överväg att fortsätta förbi Montreal i första omgången och kör de två timmarna upp till Quebec City, här får ni verkligen känslan av att ni ankommer till en historisk storstad – i Frankrike! Kör sedan tillbaka och upplev Montreal härefter, innan ni reser hemåt igen.

Husbil är en upplevelse för hela familjen

En rundresa i husbil i USA eller Kanada är en hit för hela familjen. De flesta barn tycker att detta är en ny och rolig semesterform och man får verkligen uppleva massor, där ni enkelt kan stoppa just där ni känner för det. Vardagens stress och begränsad kvalitetstid med familjen blir här utbytt med avslappning med de närmaste. I Kanada finner ni alltid vackra omgivningar inom kort räckvidd. Vare sig ni reser i öst eller väst kommer ni se massor av nya och spännande saker. Allt ni kan göra på semestern kan ni läsa mycket mer om här.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.