BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Husbil


Husbilsmodeller

Husbil och motorhomes varier i många olika storlekar. Från de små bensinsnåla modeller vi känner till från Europa till stora 7-personers modeller, som närmast enbart finns i USA. Gemensamt för dessa är att alla hyres ut fullt utrustade med sängar, möbler, kök, och badfaciliteter, så att ni praktiskt kan leva i bilen.

Alla storlekar kan hyras så länge man är 21 år gammal och besitter ett svenskt körkort för personbil. De större modellerna kan ses som enorma med ett par svenska ögon, men med automatväxel, farthållare, parkeringssensor, servostyrning och ABS-bromsar är komforten i topp och man vänjer sig snabbt bakom ratten.

Kompakt – C19

Kompakt-modellen är perfekt för par, eventuellt ett enkelt barn. Den kompakta storleken gör den till ett upplagt alternativ för en vanlig bil och ni får lätt att parkera. Motorn är designad för ekonomiskt optimal bensinförbrukning.

Standard – C25

Standard – modellen är ideal till två par eller en familj. Den rymmer en dubbelsäng i bakre hörnet samt över förarsätet. Det finns möjlighet för att enkelt och snabbt förvandla matplatsen till en extra säng.

Stor C30

Den stora modellen är utrustad till att husera upp till sju personer. Denna stora husbil kan enkelt utnyttjas även om man inte är sju personer, då sängarna i mitten kan förvandlas till en stor soffa. Husbilen har även avskiljd dusch och toalett.

Vi är experter på att arrangera rundresor med husbil till USA´s populäraste destinationer som Florida och Kalifornien. Vi kan hjälpa till med allt från flygbiljetter, rutt, hyra av husbil samt bokning av platser på de populäraste campingplatserna i t.ex.  Yosemite och Grand Canyon. När du beställer en samlad resa hos oss är du säkrad de bästa priserna!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.