BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Företagsresor


Oavsett hur många ni är,

så bjuder USA på flera bra destinationer!

FÖRETAGSRESOR

USATours sätter samman företagsresor till både stora och små företag och guidar er till de bästa destinationerna och hotellen. Vi planerar resan efter era behov och skräddarsyr en komplett upplevelse.
Låt oss stå för allt det praktiska när det gäller flyg, hotell och bilhyra – så kan du lugnt luta dig tillbaka. Våra resekonsulter står redo att vägleda och guida er till bästa möjliga upplevelse. Skulle ni ha önskemål om en kombinerad företags- och semesterresa kan vi såklart även arrangera detta.

Vilken slags företagsresa?

Oavsett om ni vill ha en personal-, konferens-, jubileums- eller utbildningsresa kan vi hjälpa er med alla praktiska formaliteter och detaljer.

I relation till exempelvis en konferensresa till New York hjälper vi till med att hitta centralt belägna hotell så att ni är i närheten av ert konferenscenter och samtidigt även storstadens många möjligheter. Jubileums -och personalresor är också populära och våra resekonsulter vet det mesta om alla spännande sevärdheter och attraktioner, vilket garanterar er en lyckad företagsresa.

Vad kan USATours hjälpa till med?

Vi sammarbetar med de ledande leverantörerna i USA och kan därför hjälpa er med bland annat:
Genom våra leverantörer hittar vi de billigaste priserna till er. Skulle du få ett annat erbjudande kan du tryggt skicka det till oss för en prismatchning. Vi vill att våra kunder ska få en bra resa till bästa

  • Hotell
  • Bilhyra
  • Flyg
  • Attraktioner
Kombiner firmarejsen med en ferie!

Besök flera destinationer i anknytning till företagsresan och upplev USAs allsidighet och otaliga imponerande attraktioner, sevärdheter, storstäder och naturområden.

Kombinera exempelvis en företagsresa till Los Angeles med en kör-själv-semester til San Francisco, Las Vegas eller kanske spektakulära Grand Canyon.

Beställ ett oförplitkigande erbjudande nu och låt oss skräddarsy er företagsresa!

GRAND CANYON

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.