BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Familjeresor

Upplevelser för både stora och små

Familjeresor

SKAPA OFÖRGLÖMLGA SEMESTERMINNEN

USA bjuder på städer, attraktioner och aktiviteter som kommer att imponera på hela familjen. Vi känner till de barnvänligaste hotellen, de roligaste temaparkerna och nationalparkerna som passar både barn och far- och morföräldrar. Ta med hela familjen på en semester som blir ett minne för livet.

Låt barn – och de med barnasinnet i behåll – släppa loss bland Floridas gigantiska nöjesparker, medan de vuxna kopplar av på stranden eller på golfbanan. Åk bil genom Kalifornien, där det finns gott om underhållning i Universal Studios och tid för en härlig utekväll på någon av Los Angeles läckra restauranger. Eller ta med hela familjen på en storslagen badsemester på Hawaii.

FAMILJESEMESTER I USA

Kalifornien

Kalifornien

Delstaten Kalifornien bjuder på en mängd upplevelser för hela familjen. Upplev de härliga kaliforniska stränderna, kör till storslagna Grand Canyon, kom nära naturen i Yosemite National Park eller utforska storstäderna San Francisco och Los Angeles.

Läs mer om Kalifornien

Florida

Åk på rundresa med familjen i soliga Florida. Upplev annorlunda städer som Key West eller Fort Lauderdale, och utforska spännande attraktioner eller koppla av på stranden. Storstaden Orlando bjuder också på nöjesparkerna Disney World och Universal Studios, som är underhållning för hela familjen.

Läs mer om Florida

Hawaii

Hawaii bjuder på lummig natur, praktfulla stränder och kristallklart vatten. Ta med hela familjen och utforska imponerande vulkaner, simma med delfiner eller upplev färggranna korallrev och fiskar på en snorklings- eller dykartur.

Läs mer om Hawaii

Tag på en rejse i autocamper til USA

Husbil

Kör genom USA med husbil, och låt familjen uppleva massor av attraktioner, imponerande nationalparker, spännande underhållning och pulserande storstäder. USA har gott om trevliga campingplatser, och en bilsemester är ett roligt sätt uppleva landets många sidor.

Läs mer om husbil

Alla destinationer

USA har otaliga destinationer som passar hela familjen. Det gäller både imponerande naturupplevelser som Grand Canyon, sol och stränder i Florida eller actionpräglad underhållning i Orlando. Ta med familjen på upptäcktsfärd i USA och skapa minnen för livet!

Läs mer om alla destinationer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.