BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Bilsemester

STORA UPPLEVELSER PÅ USA:S BERÖMDA HIGHWAYS

Bilsemester

NJUT AV FRIHETSKÄNSLAN PÅ EN SEMESTER I EGET TEMPO

Det finns många olika sätt att uppleva USA, men en bilsemester är nog ett av de bästa. Oavsett om du vill köra hyrbil, autocamper eller motorcykel kommer du få se mycket mer av landet, och du har friheten att göra det i ditt eget tempo. Vi är specialister på bilsemestrar i USA, så du kan tryggt låta oss planera din nästa roadtrip.

Veva ner fönstret och låt vinden blåsa dig i ansiktet längs med Kaliforniens sceniska Highway 1, som förbinder San Francisco och Los Angeles på västkusten. Hyr en riktig amerikanare och gör den legendariska roadtrippen på Route 66, som är en av landets mest historiska vägar. Eller låt turen gå längs med Floridas östkust, där motorvägen slutar ute på exotiska Key West. Det finns massor av möjligheter, och vi kan guida dig till de bästa rutterna i USA. Om du vill åka på bilsemester i Kanada kan vi visa de bästa turerna där också.

BILSEMESTER I USA

Kalifornien

Kalifornien

Kalifornien är som gjort för långa idylliska bilsemestrar, där man får en mängd upplevelser på en och samma resa. Las Vegas, Los Angeles, San Francisco, San Diego, Grand Canyon, Yosemite, Death Valley, SeaWorld och Disneyland är bara några av delstatens många resmål.

Läs mer om Kalifornien

Florida

Florida är idealiskt för en bilsemester i USA för hela familjen, där man slipper köra allt för långt mellan resmålen. Upplev till exempel Miami, Orlando, Key West, Naples, Fort Lauderdale, Everglades, Disney World, Universal Studios, SeaWorld och Siesta Beach (USA:s bästa strand).

Läs mer om Florida

New England

New England

New England är ett otroligt vackert område, som berättar historien om USA:s förflutna som engelsk koloni. På en bilsemester här kan du bland annat uppleva New Yorks stadspuls, ölprovning i Boston, de brusande vattenfallen Niagara Falls och det gammaldags livet i Amish County. Det går också att kombinera med en storstadssemester i New York eller Boston.

Läs mer om New England

Sydstaterna i USA

Sydstaterna

På en bilsemester i sydstaterna får man uppleva det autentiska, kulturella USA. Här finns det gott om attraktioner att välja mellan, och man kan uppleva stämningen i städer och delstater som New Orleans, Memphis, Texas, Mississippi, Alabama, Louisiana och New Mexico.

Läs mer om Sydstaterna

Route 66

Route 66

På legendariska Route 66 lever du ut din dröm om en äkta bilsemester i USA. Route 66 startar i norra Chicago och slutar i sydvästra Los Angeles i Kalifornien. Vägen går från mellanvästern till prärien, förbi Rocky Mountains och öknen och slutar vid Stilla havet. Besök åtta delstater och en uppsjö av städer, som Kansas City, Missouri, New Mexico, Oklahoma och Texas. Oavsett vad du väljer är du garanterad den ultimata roadtrippen i USA!

Läs mer om Route 66

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.