BESTÄLL OFFERT
08-12454845

Aktivitetsresor

På äventyr ibland berg, dalar, skogar och floder

Aktivitetsresor

KOM NÄRMARE NATUREN PÅ EN AKTIV SEMESTER

USA och Kanada har välsignats med några av världens vackraste landskap och unika naturfenomen som varje naturälskare förtjänar att uppleva. Från ödslig öken till tätbevuxen sumpmark, från bergstopparna i Rocky Mountains till den lägsta punkten i Death Valley. USATours är specialister på att skapa aktiva semestrar som passar alla. Oavsett om du vill vandra i de vackra bergen i Yosemite National Park, pröva rafting på Colorado-floden i Grand Canyon eller åka skidor i Whistlers pudersnö kan vi arrangera det.

AKTIV SEMESTER I USA OCH KANADA

Kalifornien

Kalifornien

I Kalifornien kan du pröva massor av spännande aktiviteter, i både klippiga berg lummiga skogar. Kör till Arizona och vandra i spektakulära Grand Canyon, upplev fart och fläkt på mountain bike i Bryce Canyon eller prova river rafting på den brusande Colorado River. Upplev också idyllisk natur i Yosemite National Park som har gott om friluftsaktiviteter.

Läs mer om Kalifornien

Kanada

Kanada

Kanada bjuder på storslagna berg och idyllisk natur som helt klart måste upplevas. Gå på vandringstur eller hiking i vackra nationalparker som Banff och Jasper vid Rocky Mountains, åk på valsafari i Vancouver eller paddla kanot på de kanadensiska floderna. Upplev också Niagara Falls i närheten av Toronto, och se de enorma vattenfallen med egna ögon.

Läs mer om Kanada

Alaska

Alaska

Karga och vilda Alaska har en oförglömlig natur som tar dig långt bort från vardagstristessen. Bege dig ut på vandrings- eller cykelturer i naturen i Denali National Park och känn friheten och lugnet i den idylliska omgivningen.

Läs mer om Alaska

Reiser till USA

Alla destinationer

Mångfacetterade USA har massor av möjligheter för en aktiv semester. Södra USA, Karibien och Mexiko bjuder på bland annat dykning och snorkling bland färggranna fiskar, medan Kanada och USA gör det möjligt att vandra och trekka i den spektakulära karga naturen.

Läs mer om alla destinationer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.